Και νέο φόρο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων βάζει ο Σαμαράς.


Έλεος πια, φτάνει ρε, δεν αντέχει κανένας. Ρε Αντώνη έχεις γίνει ο ορισμός της κολωτούμπας. Εσύ ρε πριν λίγες ημέρες δεν μας είπες κανένας νέος φόρος στα ακίνητα ; Ρε φιλαράκι θέλεις να μας τρελάνεις ;
Θα επιβληθεί φόρος σε εισοδήματα που ΔΕΝ υπάρχουν....

Το ποσό θα υπολογίζεται με 3,5% επί της τιμής ζώνης του ακινήτου και στη συνέχεια επί τα τετραγωνικά.
Θα υπολογίζεται η παλαιότητα και θα υπάρχει ένας ειδικός συντελεστής. 
Η τιμωρία όσων έχουν σπίτι συνεχίζεται. Ένα ακόμη σενάριο φορολόγησης ακίνητης περιουσίας βλέπει το φως και αναμένεται να πονέσει πολύ την τσέπη των Ελλήνων.

Πρόκειται για τη νέου τύπου ιδιοκατοίκηση που μελετά το οικονομικό επιτελείο με βάση την οποία θα φορολογείται ως εισόδημα το ποσό που “γλιτώνει” κανείς μένοντας στο δικό του σπίτι.

Τα οφέλη που έχει κάποιος μένοντας σε δικό του σπίτι θα αποτελούν φορολογητέο εισόδημα. 

Πως;

Ουσιαστικά θα επιβληθεί φόρος σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν. Θα υπολογιστεί ένα ποσό-τεκμήριο που προκύπτει από την ιδιοκατοίκηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” το ποσό αυτό θα υπολογίζεται με 3,5% επί της τιμής ζώνης του ακινήτου και στη συνέχεια επί τα τετραγωνικά, επίσης θα υπολογίζεται η παλαιότητα και τέλος θα υπάρχει ένας ειδικός συντελεστής (ίσως δεν είναι κοινός για όλους) και έτσι θα προκύπτει ένα ποσό το οποίο θα προστίθεται στο εισόδημα του πολίτη και το οποίο φυσικά θα φορολογείται με βάση τις υπάρχουσες φορολογικές κλίμακες.

Για ένα ποσό που ... δεν έχουν λοιπόν οι πολίτες, αλλά το ανακαλύπτει το κράτος θα καλούνται να πληρώσουν φόρο 10% ως και 35%! 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Νέα σειρά πολλαπλών εγκεφαλικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι. Καλα κάνουν. Κι άλλους φόρους. Κι άλλους!!!! Αφού τα ζώα δεν αντιδρούν έτσι να βαράνε μέχρι να ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.