Τρεις γάμοι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ και μια... κηδεία Μπάγερν !

, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ δεν έπεσαν στις παγίδες, κάτι όμως που έγινε με τη Μπάγερν στη Λευκορωσία (3-1 η ΜΠΑΤΕ). «Χ» η Γιούβε, γκολ ο Καπετάνος!

Όλα τα αποτελέσματα οι φάσεις και τα γκολ....

5ος όμιλος

Χαλαρά η Τσέλσι...
Την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League πέτυχαν οι πρωταθλητές Ευρώπης που αν και έδωσαν έστω και λίγα δικαιώματα στην Νόρτζελαντ την συνέτριψαν με 4-0 στην Δανία. Η ομάδα του Ντι Ματέο πήρε τη νίκη από την ομάδα που μοιάζει σαν... bonus στον όμιλο και έφτασε τους τέσσερις, όσους έχει και η Σαχτάρ. Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 33' μετά από πίεση και κλέψιμο της μπάλας του Τόρες, ο οποίος έδωσε στον Λάμπαρντ και εκείνος στον Μάτα για το 0-1, το οποίο έμεινε στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το ματς ήταν σβηστό με τους Μπλε του Ντι Ματέο να έχουν ρίξει ταχύτητα, αφού έχουν πολλά μέτωπα ανοικτά. Στο 73' λίγο έλειψε να γίνει το 1-1, όμως ο Τσεχ έκανε εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Τζον. Αυτή φάση ήταν αρκετή για να ξυπνήσει τους Αγγλους που μέσα σε δέκα λεπτά πέτυχαν τρία γκολ και μετέτρεψαν μία επαγγελματική νίκη σε πάρτι. Στο 79' ο Νταβίντ Λουίζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που θα ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-2, στο 82' ο Μάτα μετά από πολλές κόντρες είδε τη μπάλα να πέφτει στα πόδια του και έκανε εύκολα το πλασέ για το 0-3 και στο 89' Ραμίρες σε κενό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-4 μετά από ασίστ του Οσκαρ σε μία φάση που είχε αρχίσει από τον Τόρες.

Νόρτζελαντ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Χάνσεν, Μτίλιγκα, Πάρκχαρστ, Οκόρε, Ρούνιε, Στόκχολμ, Λόρεντζεν (85' Λάουντρουπ), Μπέκμπαν (75' Κρίστενσεν), Αντού, Νόρντστραντ (65' Τιτσίνοβιτς), Τζον.

Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Κόουλ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μόζες (65' Αζάρ), Οσκαρ, Μάτα (83' Μίκελ), Τόρες.
Νόρτζελαντ-Τσέλσι 0-4
(33΄, 82΄ Μάτα, 79΄ Νταβίντ Λουίζ, 89΄ Ραμίρες)



...πρόβλημα για Γιούβε
Με την εμφάνισή της στο Λονδίνο την προηγούμενη αγωνιστική η Μεγάλη Κυρία είχε δείξει ότι θα είναι σκληρό καρύδι, όμως μόλις ένα ματς μετά ξέρει ότι έχει ήδη μπει σε περιπέτειες. Το ιταλικό κλαμπ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και το χειρότερο είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παρακολουθούσε τους Ουκρανούς να κάνουν πάσες σε όλο το γήπεδο. Η Γιούβε ισοφάρισε άμεσα, είχε φάσεις για να πάρει τη νίκη, όμως δεδομένουν ότι η Νόρτζελαντ θα χάσει απ' όλους και ότι έχει αγώνες με Σαχτάρ έξω και Τσέλσι εντός, η υπόθεση πρόκριση είναι ήδη πολύ δύσκολη υπόθεση.

Στο 23' ο Βιλιάν έδωσε τον Αλεξ Τεϊσέιρα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα στον ουρανό των δικτύων νίκησε τον Μπουφόν για το 0-1. Μόλις δύο λεπτά μετά οι Μπιανκονέρι είχαν την απάντηση. Ο Πίρλο εκτέλεσε έξυπνα κόρνερ και ο Μπονούτσι από το πέναλτι με δυνατό σουτ σαν φορ, τίναξε τα δίχτυα του Πιάτοφ φέρνοντας άμεσα τον αγώνα στα ίσα (1-1). Στο τέλος του πρώτου μέρους (45') η Γιούβε θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως αυτή τη φορά ο Μπονούτσι με κεφαλιά νικήθηκε από τον Πιάτοφ.

Η Γιουβέντους είχε κατοχή μόλις 37% και επιτυχημένες πάσες 77%, κάτι που έγινε πιο έντονο στο δεύτερο μέρος, αφού η Σαχτάρ είχε ακόμα περισσότερο τον έλεγχο. Στο 59' το πλασέ του Βιλιάν πέρασε μόλις έξω από την εστία του Μπουφόν και ένα λέπτό μετά ο Τζιοβίνκο έφυγε από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Μάτρι, όμως ο Ιταλός φορ πέταξε τη μπάλα ψηλά από πλεονεκτική θέση, στην καλύτερη φάση των γηπεδούχων μέχρι το τέλος.

Τελευταίες δύο φάσεις της προκοπής ήταν για την Σαχτάρ, μέσα σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 72' ο Μπουφόν απέκρουσε το φάουλ του Σρνά και στο 73' το σουτ του Μκιταριάν έφυγε μόλις άουτ.

Γιουβέντους (Μάσιμο Καρέρα): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Βιδάλ (85' Πογκμπά), Μαρκίζιο, Πίρλο, Βούτσινιτς (58' Τζιοβίνκο), Μάτρι (65' Κουαλιαρέλα).

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρατ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Βιλιάν, Φερναντίνιο, Αλεξ Τεσέιρα (84' Ιλσίνιο), Μκιταριάν, Λουίζ Αντριάνο.
 Γιουβέντους-Σαχτάρ 1-1
(25΄ Μπονούτσι- 23΄ Αλεξ Τεϊσέιρα)
 Η βαθμολογία
1. Τσέλσι 4 6-2
2. Σαχτάρ 4 3-1
3. Γιουβέντους 2 3-3
4. Νόρτζελαντ 0 0-6
 
6ος όμιλος

Αφεντικό η ΜΠΑΤΕ!
Ιστορική νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Μινσκ πέτυχε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1 και τέθηκε επικεφαλής στον έκτο όμιλο. Μετά το τεράστιο διπλό (1-3) κόντρα στην Λιλ, ακολούθησε νέα τριάρα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης με την ομάδα του Βίκτορ Γκοτσαρένκο να φτάνει τους 6 βαθμούς και να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση. Στο 23' ο Παβλόφ άνοιξε το σκορ από τη μικρή περιοχή μετά από ασίστ από τσαφ του Βολόντκο (1-0).

Η Μπάγερν ήταν προβλέψιμη και προσπαθούσε να βρει το κεφάλι του Μάντζουκιτς με σέντρες από τους Ριμπερί και Λαμ και στο 25' ο Μίλερ με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ. Στο 65' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με τον Παβλόφ να μην μπορεί να σκοράρει για δεύτερη φορά, όμως στο 78' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ροντιόνοφ να κάνει το 2-0 μετά από ασίστ του Ολέκνοβιτς. Οι Βαυαροί μείωσαν στο 91' με τον Ριμπερί, όμως όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα, αλλά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 95' από τον Μπρεσάν για το τελικό 3-1.
 
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Βίκτορ Γκοτσαρένκο): Γκορμπούνοφ, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Μπορντάντσεφ, Σίμιτς, Χλεμπ, Λικτάροβιτς (66' Σιβάκοφ), Βολόντκο, Παβλόφ (84' Μπρεσάν), Ολέκνοβιτς, Ροντιόνοφ (87' Μοζολέφσκι).

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ (77' Σβαϊνστάιγκερ), Ντάντε, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ (58' Σακίρι), Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Μίλερ, Μάντζουκιτς (75' Μάτζουκιτς).
 
Μπάτε-Μπάγερν 3-1
(23΄ Παβλόφ, 78' Ροντιόνοφ, 90΄+4΄ Μπρεσάν - 90΄+1΄Ριμπερί)
 
 
100άρησε με Ζόνας
Και να φανταστεί κανείς πως αυτός ο παίκτης πριν από δύο χρόνια περίπου βρέθηκε μισό βήμα από τα να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Με τα πολλά κατέληξε στη Βαλένθια, όπου τα πηγαίνει κάτι περισσότερο από εξαιρετικά. Με δύο γκολ του Ζόνας οι Νυχτερίδες καθάρισαν τη Λιλ με 2-0 και πήραν τους πρώτους βαθμούς τους στη φετινή διοργάνωση. Στο 38' ο Βραζιλιάνος επιθετικός έπαιξε το 1-2 με τον Σολδάδο και πλάσαρε τέλεια στο τετ α τετ με τον Λαντρό. Τον Γάλλο τερματοφύλακα των νίκησε ξανά στο 74', αλλά αυτή τη φορά άθελα του. Επιχείρησε σέντρα από δεξιά και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, για να κρεμάσει τον αντίπαλο του που δεν το περίμενε. Με αυτό τον τρόπο οι Βαλενθιάνοι συμπλήρωσαν 100 παιχνίδια σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωταθλητριών, ενώ σε 16 αγώνες κόντρα στους «αγαπημένους» τους Γάλλους έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά. Στο 86' αποβλήθηκε ο Ντεμισί, αφήνοντας τη Λιλ με 10 παικτες και ουραγό του ομίλου.

Βαλένθια: Γκουαΐτα, Σισοκό, Μπάραγκαν, Ρουίθ, Ντελγάδο, Γκάγο, Φεγκουλί (86' Περέιρα), Γκουαρδάδο, Τίνο Κόστα, Ζόνας (80' Παρέχο), Σολδάδο (84' Νέλσον Βαλδές)
Λιλ: Λαντρό, Ντεμπισί, Μπέρια, Τσετζού (81' Ντινιέ), Μπάσα, Μπαλμόν, Γκεγέ, Πεντρετί, Παγέ, Μέντες (72' Ροντελάν), Ρου (63' Μέλο)
 
Βαλένθια-Λιλ 2-0
(38΄, 75΄ Ζόνας)
1 Μπάτε 6 6-2
2 Βαλένθια 3 3-2
3 Μπάγερν 3 3-4
4 Λιλ 0 1-5
 
7ος όμιλος
Οιωνός κούπας για Μπάρτσα
Το 1961 η Μπενφίκα νίκησε τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ακολούθησαν ακόμα δύο κόντρες τους σε διπλές αναμετρήσεις. Αμφότερες στο «Ντα Λουζ» που έληξαν 0-0. Το θέμα δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα και τα γκολ που δεν μπήκαν, αλλά το φινάλε και στις δύο εκείνες σεζόν που βρήκαν τη Μπάρτσα να πανηγυρίζει την κατάκτηση της μεγάλης κούπας (1992, 2006). Αυτή τη φορά βέβαια οι Μπλαουγκράνα έσπασαν την παράδοση και πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Λουζιτανών. Το 2-0 ήρθε πολύ εύκολα, σχεδόν... σβηστά. Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην σκόραρε, μα φρόντισε να φτιάξει και τα δύο γκολ. Στο 1-0 (6') έδωσε παράλληλα τη μπάλα στον Αλέξις Σάντσες που με προβολή έκανε σεφτέ για φέτος και στο 55' κάθετα στον Φάμπρεγας που με δυνατό πλασέ σκόραρε για 5η φορά και 3η στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του.

Η αλήθεια είναι πως οι Καταλανοί δεν ήταν καλοί αμυντικά και εάν οι Πορτογάλοι ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική φάση, θα μπορούσαν να έχουν βρει δίχτυα. Ολα πάντως πήγαιναν τέλεια για τους Μπλαουγκράνα που σκέφτονταν ήδη το Clasico της Κυριακής με τη Ρεάλ, ώσπου τους βρήκε το κακό με τον Πουγιόλ. Ο αρχηγός της ομάδας μόλις αποθεραπεύτηκε και μπήκε στη δράση, χτύπησε πολύ σοβαρά σε πτώση του και έπαθε ζημιά ο αγκώνας του που... μετατοπίστηκε άσχημα. Σίγουρα χάνει τη Ρεάλ και δυστυχώς μάλλον θα πάει μακριά η αποθεραπεία του. Στο 90 ήρθε και η αποβολή (μάλλον άδικη) του Μπουσκέτς να προστεθεί στην ατυχία του Πουγιόλ και να χαλάσει τη γιορτή της Μπάρτσα.

Μπενφίκα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Γκαϊτάν (72' Νολιτο), Μάτιτς, Σάλβιο, Μπρούνο Σέζαρ (46' Κάρλος Μαρτίνς), Λίμα, Πέρες (59' Αϊμάρ)
Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Ντάνι Αλβες Πουγιόλ (79' Σονγκ), Μασεράνο, Ζορντί Αλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς (71' Ινιέστα), Φάμπρεγας, Αλέξις Σάντσες, Μέσι, Πέδρο (82' Βίγια).
 
Μπενφίκα-Μπαρτσελόνα 0-2
(6' Αλέξις Σάντσες, 56΄ Φάμπραγκας)


 
Καυτός Sam στη Μόσχα
Το πρώτο γκολ του Ελληνα επιθετικού στην κορυφαία διοργάνωση ήταν απίστευτα σημαντικό καθώς χάρισε στους Καθολικούς τη νίκη στο «Λουζνίκι» σε βάρος της Σπαρτάκ Μόσχας και μαζί ελπίδες για πρόκριση από έναν πολύ δύσκολο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα. Ο Σαμαράς είχε σκοράρει ακόμα 9 φορές στην Ευρώπη, όμως αυτό ήταν το πρώτο στο Champions League, στο οποίο η Σέλτικ έχει πλέον 4 βαθμούς σε δύο αγώνες και αν η Μπαρτσελόνα δεν χάσει από την Μπενφίκα στο άλλο ματς, θα κοιμηθεί τουλάχιστον στη δεύτερη θέση του γκρουπ.Μόλις στο 12' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Λούστιχ να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Χούπερ από κοντά να γράφει το 0-1. Οι Ρώσοι απάντησαν λίγο πριν βγει το ημίχρονο (41') μετά από τρομερή μακρινή μπαλιά του Κάλστρομ και ασίστ του Αρι στον Εμενίκε στην κενή εστία για το 1-1.

Στην επανάληψη η Σπαρτάκ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον τερματοφύλακα της Σέλτικ, Φόρστερ, να αποκρούει ένα σουτ που πήγαινε άουτ, τον Ντε Ζέου να κάνει το γύρισμα και τον Εμενίκε να πετυχαίνει δεύτερο γκολ για το 2-1. Στο 62' έγινε η φάση που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα. Ο Χούπερ έφυγε σε αντεπίθεση, ο Ινσαουράλδε ίσα που άπλωσε το χέρι του, ο άσος των φιλοξενούμενων έπεσε και μετά από σύσκεψη ο ρέφερι έδειξε κόκκινη στον Αργεντινό που ήταν τελευταίος παίκτης.

Οπως ήταν λογικό η Σέλτικ ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 71' όταν μετά από πάσα του Χούπερ, ο Φόρεστ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κομπάροφ και έγινε το 2-2. Ο Κομπάροφ έγινε ο 15ος αρχηγός που πετυχαίνει αυτογκόλ στο Champions League, ενώ τελευταίος που το είχε κάνει ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα με την Κοπεγχάγη στις 7 Δεκεμβρίου 2010. Στην εκπνοή του αγώνα είχαμε ελληνικό δράμα για την Σπαρτάκ, αφού ο Γιώργος Σαμαράς νίκησε όλη την ρωσική άμυνα και με εκπληκτική σκαστή κεφαλιά δοκάρι και μέσα άφησε ανήμπορο τον Πεσάκοφ γράφοντας το τελικό 2-3!

Σπαρτάκ Μόσχας: Πεσγιάκοφ, Παρέχα, Ινσαουράλδε, Μακέεφ, Κάλστρομ, ΜακΓκίντι (76' Τζιούμπα), Ντε Ζέου, Κομπάροφ, Ραφαέλ Καριόκα, Αρι (87' Κοζλόφ), Εμενίκε.

Σέλτικ: Φόρστερ, Ισαγίρε, Μάλγκριου (80' Λέντλεϊ), Γουίλσον, Λούστιχ, Αμπροουζ, Μπράουν, Κόμονς, Γουανιάμα (70' Φόρεστ), Σαμαράς, Χούπερ.
 
Σπαρτάκ-Σέλτικ 2-3
(Εμενίκε 41,48΄-Χούπερ 12, Κομπαρόφ αυτ. 71΄, Σαμαράς 90΄)
 
 
 
1 Μπαρτσελόνα 6 5-2
2 Σέλτικ 4 3-2
3 Μπενφίκα 1 0-2
4 Σπαρτάκ 0 4-6
 
8ος όμιλος
Ο Ρούνεϊ σέρβιρε και ο Φαν Πέρσι... κέρναγε
Η Γιουνάιτεντ ήταν αποφασισμένη να τελειώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση από τη Ρουμανία και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον φόρτωσε την επίθεση με Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι και Τσιτσαρίτο. Μπορεί λοιπόν οι «κόκκινοι» να παρατάχθηκαν με το βαρύ πυροβολικό τους, ωστόσο η άμυνα για ακόμα ένα ματς έμπαζε, με τις απουσίες να είναι αρκετές. Έτσ Σούγκου έκανε ό,τι ήθελε από τα δεξιά στο 14' έβγαλε παράλληλη στον Καπετάνο και ο Έλληνας φορ με ιδανικό τελείωμα πάγωσε τους φιλοξενούμενους. Αυτή ήταν και η έκτη φορά φέτος που η Γιουνάιτεντ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ.
 
Κάπου εκεί η Μάντσεστερ σοβαρεύτηκε, άρχισε να πιέζει τους Ρουμάνους  και ένα τέταρτο αργότερα ο Φαν Πέρσι ισοφάρισε. Φάουλ του Ρούνεϊ και ο Ολλανδός με... κάτι σαν κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και την ψυχολογία στη Γιουνάιτεντ.  Οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο, αλλά η διπλή ζώνη άμυνας των γηπεδούχων κράτησε την εστία τους ανέπαφη μέχρι το τέλους του α' μέρους. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στο γεγονός πως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό ήταν και η αποχώρηση του Σούγκου στο 24' λόγω τραυματισμού. 
 
Η Γιουνάιτεντ με κεκτημένη ταχύτητα επέβαλλε τον ρυθμό και στην επανάληψη και στο 49' ήρθε το δεύτερο τέρμα. Μεγάλη μπαλιά του Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-1 και ουσιαστικά έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά στο 56' ο Ντε Χέα με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε την κεφαλιά του Καντού! Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία της Κλουζ, ο ρυθμός έπεσε, η Γιουνάιτεντ κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ και παρέμεινε στην κορυφή με έξι βαθμούς. 
 
Κλουζ: Φελγκουέιρας, Πίντο, Σέπσι, Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Μπαστός, Σούγκου (24' Αλμπέρτο), Καπετάνος (61' Μπιελάνοβιτς), Αγκιραγκαράι (80' Νικοάρα)
Μαν. Γιουν: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Έβανς (79' Γούτον)Φέρντιναντ, Άντερσον, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Τσιτσαρίτο, (83' Γουέλμπεκ)
 
Κλουζ-Μάν. Γιουνάιτεντ 1-2
(14΄Καπετάνος- 29΄-49΄Φαν Πέρσι)
 
Πεσέιρο ο... Μεγαλοπρεπής
Οσοι έχουν ιδέα από τη φετινή Μπράγκα, γνώριζαν πως είναι πιο επικίνδυνη στην κόντρα, μιας και είναι κλασική ομάδα αντεπιθέσεων. Αυτή την ταυτότητα φαίνεται πως της έχει δώσει ο Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος άλλαξε την εικόνα σε σχέση με τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Με την Κλουζ λοιπόν μοιραία οι Πορτογάλοι βραχυκύκλωσαν εντός και την πάτησαν. Δεν συνέβη ωστόσο, το ίδιο και στην Κωνσταντινούπολη. Στο ντεμπούτο της Γαλατάσαραϊ στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» (σ.σ.: είχε να παίξει από το 2006 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με έδρα το «Αλί Σαμί Γεν»), η Μπράγκα έκανε πλάκα και πήρε σπουδαίο «διπλό» με 2-0. Ηρωας της βραδιάς για τους Πορτογάλους ο Εντερ. Από δική του ενέργεια (27') σκόραρε με ριμπάουντ ο Ρούμπεν Μίκαελ, ενώ ο ίδιος στις καθυστερήσεις (90'+4'), ξεκινώντας από θέση οφσάιντ, έκανε την παράλληλη ασίστ για τον Αλαν που... σκότωσε τους Τούρκους, οι οποίοι παρέμειναν άποντοι στην ουρά.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Σεμίχ Καγιά, Νουνκέου, Εμπουέ, Ριέρα, Μέλο (75' Ελμάντερ), Ινάν, Νορντίν (46' Γιλμάζ), Τσολάκ (78' Κουρτουλούς), Μπουλούτ, Γιλμάζ
Μπράγκα: Μπέτο, Ντουγκλάο, Βινίσιους, Σαλινο, Ισμαΐλι (85' Μπαρμπόσα), Κουστόντιο, Ούγκο Βιάνα (78' Τζαμάλ), Ρούμπεν Αμορίμ, Ρούμπεν Μίκαελ, Αλαν, Εντερ.
 
Γαλατάσαραϊ-Μπράγκα 0-2 
(27΄ Ρούμπεν Μίκαελ, 90΄+3΄Άλαν)
1 Μάν. Γιουνάιτεντ 6 4-1
2 Κλουζ 3 3-2
3 Μπράγκα 3 2-2
4 Γαλατάσαραϊ 0 0-3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια