Κλείστε τα σύνορα στο κακομαθημένο παιδαρέλι του σύριζα γιατί θα μας καταστρέψει.


Τα λέγαμε πριν λίγο καιρό εδώ στο zouzouni, ότι το παιδί είναι επικίνδυνο και πρέπει να σκέφτεται, πριν μιλήσει για κάτι. 
Νομίζει πως τα ξέρει όλα αλλά είναι εντελώς άσχετος με όλα. Δυστυχώς το καλάμι που έχει καβαλήσει είναι μεγάλο και δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.
Τώρα αν η αμάθεια του, του δημιουργήσει  πρόβλημα καθόλου δεν με ενδιαφέρει, φοβάμαι όμως μην δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα ....

"Βούτυρο στο ψωμί" της Μέρκελ έβαλε ο Τσίπρας!
Η φράση του που εξαγρίωσε τους Έλληνες και έδωσε επιχερήματα στους Γερμανούς να ...λένε για ένα χρόνο!  
Οι διπλωματικές σχέσεις θέλουν εμπειρία. Αν δεν έχεις εμπειρία θέλουν προσοχή. Δυστυχώς για την Ελλάδα τίποτα από τα δύο δεν είχε ο Τσίπρας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Γερμανία και έδωσε την καλύτερη λαβή στους "φίλους μας" να έχουν να λένε για κανα χρόνο.

"Για όνομα του Θεού, πόσο ακόμα ο Γερμανός φορολογούμενος θα ρίχνει χρήματα σ' ένα βαρέλι χωρίς πάτο;" αναρωτήθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αναπαράγοντας έναν μύθο που έχουν κάνει... καραμέλα οι Γερμανοί πολιτικοί , διαλύοντας μας και ασκώντας μας ασφυκτικές πιέσεις με το...πρόσχημα ότι τους πιέζει ο Γερμανικός λαός.

Το επιχείρημα αυτό μάλιστα το έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές και η ίδια η Μέρκελ. 

Αλέξη, καλύτερα να μασάς , παρά να μιλάς, γιατί το πρόβλημα μας τώρα είναι οι Έλληνες και όχι οι Γερμανοί φορολογούμενοι και η αναφορά σου αυτή (παραδέξου το...) ήταν μια γκάφα ολκής...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια