Δεν υπάρχει γυρισμός από την κόλαση για την ΑΕΚ.

Είναι καταδικασμένη ;
Δυστυχώς είναι και δεν υπάρχει γυρισμός από την κόλαση.
Τελευταία και μόνη στον πάτο της Βαθμολογίας χωρίς να φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα, ότι μπορεί έστω να πάρει κάποιους βαθμούς μέχρι τέλους του πρώτου γύρου γιατί τα παιχνίδια που έχει να παίξει είναι σαφώς με καλύτερες ομάδες από αυτήν.

Φυσικά....
μιλάμε για την ΑΕΚ και δεν περιμέναμε να δούμε το σημερινό παιχνίδι για να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί αυτή η ομάδα να σταθεί με αξιώσεις σε αγώνα της super league.
Δεν θα πω για τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά θα ασχοληθώ με την ΑΕΚ και τον λάθος σχεδιασμό του καλοκαιριού από τον Βλάχο τον Μαύρο και τον Τσιάρτα.
Άφησαν να φύγουν παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα από αυτά τα παιδάκια που πιστεύουν ότι είναι ποδοσφαιριστές.
Έδιωξαν τον Γεωργέα έδιωξαν τον Καφέ, τον Μάκο και τόσους άλλους που σίγουρα θα μπορούσαν να σταθούν στην κατηγορία και μάζεψαν τριάντα πιτσιρίκια που έπαιζαν στην ομάδα νέων, για πλάκα.
Παιδάκια που έκαναν προπόνηση χαβαλέ και έπαιζαν για την πλάκα τους τερματίζοντας στην 10 η 11 θέση και ήταν και ευχαριστημένοι.

Αυτά τα παιδάκια τα έφερε ο Μαύρος και η παρέα του στην πρώτη ομάδα μαζί με προσθήκες κάποιων παικτών επιλογές του Βλάχου και του Τσιάρτα και μάλιστα θυμάμαι τον Βλάχο να λέει για τον Αρκούδα που ήρθε από την Καλλιθέα ότι θα αφήσει εποχή αυτός ο παίκτης.
Επιλογή του ήταν και το μαύρο πιστόλι ο Φουρτάδο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με ποδοσφαιριστή.    

Βλέπουμε μια ομάδα να τρέχει , να τρέχει, να τρέχει αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούν να αλλάξουν πάνω από δυο πάσες, φοβούνται όταν έχουν την μπάλα στα πόδια τους και στην βιασύνη τους να την δώσουν κάνουν λάθος, άλλοι πάλι δεν μπορούν να περπατήσουν καν σωστά πόσο μάλλον να παίξουν μπάλα (περίπτωση Μπουγαίδη). Δεν ξέρουν καν τα βασικά του αθλήματος και αυτούς τους παίκτες μάζεψε ο Θωμάς να σώσουν την ΑΕΚ.
Και το πιο τρελό είναι ότι θέλει να ξανάρθει στην ομάδα, αν δεν μπουν οι επενδυτές ! Μάλιστα ! Θέλει να γίνει πάλι πρόεδρος και να βάλει δικούς του ανθρώπους στο Δ.Σ. της ομάδας, χωρίς να έχει κανένα πλάνο, χωρίς να έχει ούτε ένα ευρώ. Καμία σοβαρότητα από ένα θρύλο της ΑΕΚ που νομίζει ότι είναι ο σωτήρας της αλλά τελικά είναι αυτός που την διέλυσε. Όταν λέω σοβαρότητα, ποιος πρόεδρος θα έκανε επαφές σε καφετέρια ; Μόνο ο Μαύρος μπορεί, άντε και ο Τσακ Νόρρις

Δυστυχώς όλες οι επιλογές του Μαύρου και της παρέας του ήταν καταστροφικές για την ΑΕΚ και την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Η τελευταία ελπίδα που έχει η ομάδα είναι να κάνει νίκη την Κυριακή με τον Πλατανιά γιατί μετά παίζει με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην δούμε τίποτα αστρονομικά σκορ.
Φέτος πέφτουν δυο ομάδες από την κατηγορία και όσο να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε πρώτη υποψήφια είναι η ΑΕΚ.

Τέλος θα πω και δυο λόγια για τον καινούργιο προπονητή τον κ. Λίνεν.
Διάβασα το βιογραφικό του Λίνεν και ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Όπου και να δούλεψε έριχνε τις ομάδες κατηγορία, εκτός του Πανιωνίου που τον έφερε δυο φορές στην 5η θέση.
Ποτέ δεν δούλεψε σε μεγάλη ομάδα, ποτέ δεν είχε κάποια μεγάλη επιτυχία, και αυτό φαίνεται αν δούμε πόσο καιρό ήταν άνεργος.
Βέβαια κανείς δεν ήθελε να έρθει σε αυτήν την ομάδα που δεν εμπνέει πια κανένα σεβασμό και έτσι ο Δημητρέλος έφερε τον μοναδικό που δέχτηκε. Εντάξει ήταν και ό Χάβος αλλά αυτό καλύτερα να μην το σχολιάσω.

Λυπάμαι αν στεναχώρεσα κάποιους αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει. Τιμώ τον Μαύρο ως ποδοσφαιριστή και μόνο, γιατί τον απεχθάνομαι σαν παράγοντα.

Υ.Γ. Είναι Σαββάτο βράδυ τώρα που γράφω το άρθρο και στο mega βλέπω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που μάζεψε 11 ανθρώπους στο Ρέθυμνο που δεν έχουν καμία σχέση με την μπάλα και τους έβαλε να παίξουν απέναντι στην ομάδα γυναικών του Ρεθύμνου που παίζει στην Β΄Κατηγορία.
Τελικά κέρδισαν οι Γυναίκες με 3-2 κάποιους 40άρηδες και 50άρηδες που ήταν και υπέρβαροι συν τις άλλοις.

Θέλω να πω μήπως εκει στην ΑΕΚ βγουν στο δρόμο και μαζέψουν τίποτα τυχαίους για να παίξουν μπάλα ; Αλλά ξέχασα δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές τον Γενάρη εκτός από μια και αυτή απαραίτητα Έλληνας.
                                                 ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.