Πολύ κοντά σε Πάντιτς και Κόουλμαν η ΑΕΚ....


Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με μάνατζερ βρίσκονται στην ΑΕΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τη διαδικασία για τη διαδοχή του Βαγγέλη Βλάχου, έπειτα από τις αρνητικές απαντήσεις που εισέπραξαν από τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Τραϊανό Δέλλα. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν κάνει διαδοχικές επαφές....
(μέσω e-mail και τηλεφωνημάτων) με ατζέντηδες από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι τώρα και όλα δείχνουν ότι έχουν καταλήξει πλέον σε μια λίστα με συγκεκριμένες περιπτώσεις τεχνικών.


Μετά από τις επαφές που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, όλα δείχνουν ότι οι δύο λύσεις που έχουν πάρει... κεφάλι είναι αυτές των Κρις Κόουλμαν και Μίλινκο Πάντιτς. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με τους μάνατζερ και των δύο προπονητών. Σε ό,τι αφορά τον Κόουλμαν, από την πρώτη στιγμή η περίπτωση του αντιμετωπίστηκε πολύ ζεστά από την Ένωση, ωστόσο αυτό που πρέπει να εξεταστεί είναι το πώς, πότε και με ποια διαδικασία θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του με την Εθνική Ουαλίας για να έρθει στην ΑΕΚ. Από τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, θα εξαρτηθεί αν θα είναι ή όχι ο «εκλεκτός».


Σε ότι αφορά τον Πάντιτς, είναι μια περίπτωση που έχει κερδίσει την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα από την ποδοσφαιρική του καριέρα, γνωρίζει άπταιστα ελληνικά, ενώ έχει τεράστια εμπειρία στον τομέα της δουλειάς με νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς έχει περάσει από όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν γίνει τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου και εν συνεχεία προπονητής της Ατλέτικο Β'. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω του ατζέντη του ο Πάντιτς έχει μεταφέρει ότι η πρόκληση της ΑΕΚ τον ενδιαφέρει πολύ, όπως και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.


Από εκεί και πέρα, τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται άλλες δύο λύσεις στην λίστα της ΑΕΚ. Η μία είναι ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος... επανέκαμψε. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί, ο Γερμανός προπονητής δεν έχει κλείσει την πόρτα στην Ένωση. Ούτε η ΑΕΚ όμως του έχει καταθέσει πρόταση. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι μέσω επαφών προσπαθεί να διαπιστώσει η ομάδα αν υπάρχει πεδίο για να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Λίνεν.
Τέλος, υπάρχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είναι ο μόνος από τη λίστα της ΑΕΚ με τον οποίο δεν έχει γίνει επαφή ακόμη και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η διοίκηση γνωρίσει τα δεδομένα που ισχύουν για τη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε διερευνητικές κινήσεις μέσω κάποιου μάνατζερ.
Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να αποκτήσουν άμεσα -μέσω των επαφών που θα συνεχιστούν- μια αποκρυσταλλωμένη άποψη για τα δεδομένα κάθε περίπτωσης και στη συνέχεια να καταλήξουν στην τελική τους επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.
aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια