Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη - Ποιοι απεργούν


Προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών κυρίως τις πρωινές ώρες από τις στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς ενώ 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Mετ΄εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις των πολιτών την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, καθώς....
οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.
Αναλυτικά στην Αττική:

- Τα τρόλεϊ του ΗΛΠΑΠ δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.
- Οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.
- Το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα λειτουργούν κανονικά από τις 9 το πρωί. Οι συρμοί του Μετρό θα κινούνται μέχρι το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!
- Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
- Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 08.00 έως τις 17.00.


Στη Θεσσαλονίκη:
- Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 20.00.
- Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα αεροπορικά δρομολόγια, λόγω συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία με τρίωρη στάση μεταξυ 10μμ και 1μμ.
Δείτε τις τροποποιήσεις σε Olympic Air και Aegean εδώ

Κλειστά θα είναι επίσης, με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα. Επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου καλώντας όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες (επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους) να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους.
Δέμενα θα μείνουν και τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, με έναρξη τη 00:01 ώρα μετά τα μεσάνυχτα και λήξη στις 24.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας. 


Κλειστά θα είναι την Πέμπτη και τα περίπτερα, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Η συγκέντρωση των περιπτερούχων θα γίνει στις 12:00 στην πλατεία Κοραή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια