Εφιάλτης για κοσμηματοπώλη στην Αργυρούπολη – Του κόλλησαν το όπλο στο κεφάλι και «σήκωσαν» τα πάντα!


Εφιάλτης για κοσμηματοπώλη στην Αργυρούπολη – Του κόλλησαν το όπλο στο κεφάλι και «σήκωσαν» τα πάντα!Ένας εφιάλτης που κράτησε 5 λεπτά. Όλο αυτό το διάστημα, ο ένας από τους τρεις ληστές, σημάδευε στο κεφάλι έναν άτυχο κοσμηματοπώλη. Του είχαν στήσει καρτέρι. Ήταν η δεύτερη φορά σε ένα χρόνο που έπεσε θύμα ληστείας...
Οι μασκοφόροι ληστές είχαν....
στήσει καρτέρι στις 8.30 έξω από το κοσμηματοπωλείο του 54χρονου επιχειρηματία. Όταν τον είδαν να βγαίνει από το αυτοκίνητο του, του επιτέθηκαν, του κόλλησαν ένα ημι-αυτόματο όπλο στο λαιμό και τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει το μαγαζί από τη δεύτερη είσοδο που βρίσκεται στο ισόγειο διπλανής πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να απενεργοποιήσει το συναγερμό και να τους πει τον κωδικό του χρηματοκιβώτιου. Όση ώρα οι δυο από τους τρεις κακοποιούς άδειασαν τις κοσμηματοθήκες και το χρηματοκιβώτιο, ο συνεργός τους κρατούσε κολλημένο το όπλο στο λαιμό του ανήμπορου να αντιδράσει επιχειρηματία.
Το έργο των κακοποιών βοήθησαν και οι κατεβασμένες υφασμάτινες κίτρινες στη βιτρίνα, αφού όσοι περνούσαν απέξω δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε. Μέσα σε πέντε λεπτά οι ληστές άδειασαν το κοσμηματοπωλείο και διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.

Ήταν η δεύτερη ληστεία σε βάρος του Θανάση Σεφερου σε διάστημα ενός χρόνου, με αποτέλεσμα ο άτυχος κοσμηματοπώλης να έχει καταστραφεί οικονομικά πλέον.


Newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια