Στα...χέρια των κριτών ο Φέτελ


Τους Φέτελ και Αλόνσο κάλεσαν οι αγωνοδίκες μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας.
Ο Γερμανός πιλότος θα εξεταστεί, καθώς φαίνεται πως έκλεισε τον Φερνάντο Αλόνσο στην τελευταία στροφή, της τελευταίας περιόδου των δοκιμών.
Αν ο Φέτελ κριθεί ένοχος....
αναμένεται να τιμωρηθεί και να χάσει την πολ ποζίσιον.
Ο Γερμανός πιλότος, λίγο πριν κατέκτησε την πρώτη θέση, στη διάρκεια των κατατακτηρίων και εμφανίστηκε χαρούμενος στις δηλώσεις του. «Δεν είναι άσχημα, καθόλου άσχημα. Είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν άψογες, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο», είπε.
Οι «κόκκινοι ταύροι», έκαναν το ένα-δύο στη Σουζούκα με τον Μαρκ Γουέμπερ να πλασάρεται δεύτερος. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος ωστόσο θα εκκινήσει με ποινή πέντε θέσεων, λόγω αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων.
Μεγάλος άτυχος ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος στον τελευταίο του γύρο έχασε τον έλεγχο της Lotus του με αποτέλεσμα να έχει έξοδο. Από το εν λόγω ατύχημα επηρεάστηκε και ο γύρος του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος αναγκάστηκε να κόψει ταχύτητα και τελικά να κάνει τον ένατο χρόνο.
Πολύ καλός ήταν εντός έδρας ο Καμούι Κομπαγιάσι. Ο νεαρός Ιάπωνας έδειχνε ανταγωνιστικός από την έναρξη των δοκιμών, στις οποίες έκανε τον τέταρτο χρόνο. Ωστόσο, εκμεταλλευόμενος την ποινή του Μπάτον θα εκκινήσει τρίτος. Στην έβδομη θέση ο Αλόνσο.
Αναλυτικά η κατάταξη: 
1. Φέτελ, Red Bull
2. Γουέμπερ, Red Bull
3. Μπάτον, McLaren
4.Κομπαγιάσι, Sauber
5. Γκροσεάν, Lotus
6. Πέρες, Sauber
7. Αλόνσο, Ferrari
8. Ραϊκόνεν, Lotus
9. Χάμιλτον, McLaren
10. Χούλκενμπεργκ, Force India
11. Μάσα, Ferrari
12. Ντι Ρέστα, Force India
13. Σουμάχερ, Mercedes
14. Μαλδονάδο, Williams
15. Ρόσμπεργκ, Mercedes
16. Ρικιάρντο, Toro Rosso
17. Βερνιέ, Toro Rosso
18. Σένα, Williams
19. Κοβαλάινεν, Caterham
20. Γκλοκ, Marussia
21. Ντε λα Ρόσα, HRT
22. Πικ, Marussia
23. Πετρόφ, Caterham
24.Καρθικέγιαν, HRT
sport-fm.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια