Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατέλαβαν το Πεντάγωνο, μετά ήρθαν τα ΜΑΤ και έγινε κόλαση.

Εισβολή στο Πεντάγωνο από πολίτες, ξύλο και χημικά μέσα στον προαύλιο χώρο.
Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν το πρωί έξω και κυρίως μέσα στο Πεντάγωνο δεν τιμούν κανέναν. Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, σε απόγνωση γιατί είναι....
έξι μήνες απλήρωτοι, εισέβαλαν στον θεωρητικά μέχρι σήμερα καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα. Με μεγάλη καθυστέρηση εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ και λίγο μετά τις 11 έγιναν επεισόδια. Με εντολή των επικεφαλής συνελήφθησαν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο προαύλιο. Όταν ο θόρυβος κοπάσει η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας πρέπει να δώσει εξηγήσεις.
Όλοι όσοι συνελήφθησαν έχουν μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Εκεί που χτυπάει η καρδιά του στρατεύματος, εκεί που οργανώνεται η άμυνα της χώρας μια ομάδα εργαζομένων από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εισέβαλε χωρίς καμία αντίσταση!





Οι εργαζόμενοι σήκωσαν με τα χέρια τα ρολά που βρίσκονται στην Πύλη. Κανείς δεν ήταν εκεί για να τους εμποδίσει.
Στην συνέχεια, μπήκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και έφτασαν μέχρι την Είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Μόλις μισή ώρα αργότερα έφτασε διμοιρία των ΥΜΕΤ!

Ένα ακόμα μελανό σημείο είναι το γεγονός ότι η ηγεσία του υπουργείου θεώρησε σκόπιμο να στείλει στο πόδι της τον αρχηγό του στρατεύματος για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους. Χρησιμοποίησαν δηλαδή τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκο, ως απεσταλμένο τους. Τα τραγελαφικά συνεχίστηκαν με τους συγκεντρωμένους να γιουχάρουν τον αρχηγό του στρατού ο οποίος εκ των πραγμάτων είναι και αναρμόδιος!



Είναι πραγματικά αδιανόητο πως μια ομάδα ανθρώπων - άοπλων κιόλας - μπορεί ανα πάσα στιγμή να μπουκάρει ανενόχλητη στο Πεντάγωνο!

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως δεν είναι δυνατόν να ζήσουν τις οικογένειες τους όταν τους ζητούν να εργάζονται μία ημέρα την εβδομάδα.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί όχι σε αυτό τον βαθμό, ακριβώς ένα χρόνο πριν, όταν απόστρατοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Πεντάγωνο.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια