Ξεκίνησαν τα όργανα στον ΠΑΟ....


Η ισοπαλία και η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά για να αποτελέσουν τη σταγόνα ώστε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής για τους οπαδούς του Τριφυλλιού. Και αυτή τη φορά όχι απλά δεν έμεινε στο απυρόβλητο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά ήταν από τους βασικούς που «τα άκουσαν».

Μόλις ολοκληρώθηκε....
η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτοξεύθηκαν κάποια μπουκάλια νερού προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού (ένα προσγειώθηκε μπροστά στον Καπίνο) ενώ την οργή των φιλάθλων -ειδικά όσων βρέθηκαν στα επίσημα- συγκέντρωσε ο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος αποδοκιμάστηκε έντονα. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο Φερέιρα τους χειροκρότησε ειρωνικά! Τότε οι αποδοκιμασίες έγιναν ακόμα πιο έντονες προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος εκνευρισμένους τους ξαναχειροκρότησε ειρωνικά φεύγοντας προς τα αποδυτήρια.

Η συνέχεια δόθηκε στον περιβάλλοντα χώρου του ΟΑΚΑ. Εκεί περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν με άγριες διαθέσεις παίκτες και Φερέιρα. Πρώτος, όμως, δέχθηκε τα «πυρά» ο πρώην αντιπρόεδρος του ριφυλλιού, Νίκος Χατζηνικολάου. «Πες μας γιατί παραιτήθηκες τον Απρίλιο; Γιατί ρίξατε τη διοίκηση; Πρέπει να ξέρει ο κόσμος και εσύ δεν έχεις πει κουβέντα», ήταν κάποια απ' όσα του είπαν με τον Χατζηνικολάου να παραμένει ψύχραιμος.

Στη συνέχεια «τα άκουσαν» οι παίκτες. Πρώτος ο Κώστας Κατσουράνης, έστω και αν δεν έπαιξε ούτε σήμερα ούτε στα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος. «Μόνο στην Εθνική παίζεις. Στον Παναθηναϊκό τίποτα ε; Μήπως θέλεις κανένα τσιγαράκι; Κανένα πακετάκι να καπνίσεις;», του φώναξαν δύο οπαδοί. Συνέχεια στον Στέργο Μαρίνο. «Μαρίνο παίξε μπάλα ρε. Εδώ δεν είμαστε Ατρόμητος. Κατάλαβε πού είσαι», του είπαν. Ακολούθησε ο Κουίνσι. «Ρε παραλία δεν ήρθες εδώ για διακοπές. Παίξε λίγο μπάλα. Μάρκαρε λίγο. Δεν είναι κακό».

Ακολούθησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι επιδοκιμασίες άλλων ημερών έγιναν νεκρική σιγή. Την οποία «έσπασε» ένας οπαδός. «Ρε μαλ... Πορτογάλε έχεις διαλύσει την ομάδα. Σήκω και φύγε. Ξέρουμε τι είσαι. Ένας μάνατζερ είσαι ρε και τίποτα άλλο. Τα παίρνετε όλοι», του φώναζε έξαλλος. Ο Φερέιρα φανερά εκνευρισμένος, μπήκε στο πούλμαν αλλά δεν κάθισε στη θέση του μόνο σταύρωσε τα χέρια του και κοίταζε κατάματα τον οπαδό που τον έβριζε.

Τα χειρότερα άκουσαν οι Λάτιν που βγήκαν μαζί. Τοτσέ, Φορναρόλι και κυρίως Ζέκα. «Βγάλε ρε το «9». Είσαι άμπαλος. Δεν έχεις φιλότιμο. Να πας σπίτι σου», έλεγαν στον Τοτσέ. «Φορναρόλι, μας δουλεύεις. Παίξε μπάλα γιατί θα φας καμία ανάποδη. Εδώ είναι Παναθηναϊκός», του φώναζαν. «Ζέκα μαλ... πάρε και τους υπόλοιπους Πορτογάλους και φύγετε από την ομάδα. Μόνο για καμιά συνέντευξη είσαι. Άντε να πας να πνιγείς που θα πεις ότι δώσατε και απάντηση», ήταν μερικά απ' όσα άκουσε.

Στον αντίποδα χειροκροτήθηκε ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ενώ αποθεώθηκε ο Ορέστης Καρνέζης. «Ανοίξτε ρε να περάσει ο Ορέστης. Μπράβο Ορέστη. Εσύ μόνο καταλαβαίνεις. Πιάσε και τους άλλους να τους εξηγήσεις πού παίζουν γιατί δεν έχουν καταλάβει τι τους γίνεται».

pamesports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια