5 στάσεις (στο σεξ) που μπορούν να σας στείλουν στο... νοσοκομείο!


5 στάσεις (στο σεξ) που μπορούν να σας στείλουν στο... νοσοκομείο!Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: στο sex δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους ταμπού, πόσο μάλλον μεταξύ συντρόφων όπου εκεί η ειλικρίνεια και η άνεση είναι κάτι το... αυτονόητο! Λογικό είναι λοιπόν μετά από χρόνια σχέσης και άπειρων... εργατοωρών στο κρεβάτι να έχει....
επέλθει ο κορεσμός και η ανάγκη για ανανέωση. Είναι απολύτως θεμιτό λοιπόν να πειραματιστείτε, το πώς και με ποιον είναι καθαρά δικό σας θέμα, αλλά επειδή θέλουμε και επιδιώκουμε οι φίλοι αναγνώστες μας να διατηρούν τη σωματική τους ακεραιότητα, παρακάτω σας έχουμε 5 στάσεις οι οποίες δυστυχώς είναι ικανές να σας στείλουν κατευθείαν στο... ΚΑΤ!

1. Η στάση London Bridge: Νομίζουμε ότι σας δώσαμε μία ιδέα του τι περιλαμβάνει. Ο παρτενέρ σας κάνει μία ωραιότατη γέφυρα κι εσείς τον καβαλάτε με τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα. Καλό θα ήταν αν το επιχειρήσετε, να έχετε το 166 στις τελευταίες κλήσεις, καθώς αν ο καλός σας δεν είναι ο Μελισσανίδης, κινδυνεύει άμεσα να σπάσει 1, 2, 3 μπορεί και όλα τα κόκκαλα του σώματός του! Κατ' επέκταση, εσείς θα βρεθείτε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα, με συνέπειες που καλύτερα να μην αναφέρουμε, ειδικά αν είστε και κάπως ευτραφής!

2. H στάση... χειράμαξα: Εσείς είστε με τα χέρια στο πάτωμα ενώ τα πόδια σας τα κρατάει ο παρτενέρ σας με τα δύο του χέρια, και φυσικά βρίσκονται στον αέρα. Αν ο καλός σας έχει σκοπό να το πάει πιο χαλαρά και γλυκά το θέμα τότε είστε ασφαλής. Τι γίνεται όμως όταν επέρχεται η κορύφωση και οι κινήσεις γίνονται πιο απότομες και άγριες; Τότε προσγειώνεστε στο πάτωμα με την μούρη και στην καλύτερη ή έχετε σπασμένη μύτη, ή κάποιο δόντι ή την επόμενη μέρα το ωραίο σας λαιμουδάκι κοσμεί ένα ακόμη πιο ωραίο κολάρο!

3. Όρθιο 69: Η συγκεκριμένη στάση μπορεί να πετύχει μόνο αν το αγόρι σας είναι body builder ή αρσιβαρίστας! Για να καταλάβετε, που μάλλον έχετε ήδη, η γυναίκα είναι εξ' ολοκλήρου στον αέρα με το κεφάλι προς τα κάτω, κάτι σαν κατακόρυφο δηλαδή, και το μόνο της στήριγμα είναι τα μπράτσα του παρτενέρ. Ο οποίος βέβαια, εκτός από το βάρος σας έχει να κάνει και τη δουλίτσα για την οποία έχει γίνει η στάση, κάτι που φυσικά κάνετε κι εσείς. Ο κίνδυνος είναι ορατός και απέχει μόλις λίγα εκατοστά από το κεφάλι σας. Ένας σπασμένος σβέρκος ή μία ελαφριά διάσειση, είναι τα soft που μπορείτε να πάθετε αν ο καλός σας... κοψομεσιαστεί!

4. Στον... τοίχο: Μία άκρως κινηματογραφική στάση η οποία προτιμάται φανατικά από σκηνοθέτες καθώς μαρτυρά πάθος και ηδονή. Εσείς κολλημένη στον τοίχο, ποιου δωματίου είναι λεπτομέρεια, και τα πόδια σας περασμένα γύρω από την μέση του συντρόφου σας. Όσο σέξι και αν ακούγεται και όσο κι αν είναι βασικό στοιχείο της γυναικείας φαντασίωσης, μετά το πρώτο δίλεπτο, ο ιδρώτας από την υπερπροσπάθεια και των δύο πλευρών που μοιραία θα κάνει την εμφάνισή του αφενός θα κάνει τα πάντα να γλιστράνε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσγειωθείτε με τα πισινό σας στο πάτωμα, στην καλύτερη, και αφετέρου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πλάτη σας να τριφτεί στον τοίχο με αποτέλεσμα να υποστείτε τραύματα στην ραχοκοκκαλιά ή στη σπονδλική σας στήλη. Και η αλήθεια είναι ότι είστε λίγο μεγάλες για να φορέσετε κηδεμόνα!

5. Πιτσιλιές στο... πρόσωπο: Ολοκληρώνουμε με μία ενέργεια, η οποία δεν περιλαμβάνει διείσδυση, αλλά συγκαταλέγεται στο γενικότερο πλάνο της σεξουαλικής πράξης. Μιλάμε φυσικά για το στοματικό έρωτα τον οποίο και όλο χαρά, προθυμία και πάθος κάνετε στο σύντροφό σας προσφέροντάς του τεράστια ευχαρίστηση. Ωστόσο, τα μάτια σας 14 κατά τη στιγμή της... κορύφωσης καθώς ο στόχος του θα πρέπει να είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και κυρίως όχι στα... μάτια! Αν λοιπόν το κακό γίνει, τότε την επόμενη μέρα 8α κυκλοφορείτε με το ένα ή και τα δύο μάτια σας κόκκινα και καλό θα ήταν να κλείσετε και ένα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο!
queen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια