Oλες οι φωτογραφίες της γυμνής πριγκίπισσας...

Το γύρο του κόσμου κάνουν από το πρωί οι γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας Catherine, που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό “Closer”. Οι λήψεις είναι από ... τις καλοκαιρινές διακοπές του βασιλικού ζευγαριού στη Γαλλία και έχουν προκαλέσει πανικό.
Μετά τις γυμνές....

φωτογραφίες του Harry στο Λας Βέγκας, ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος παπαράτσι φωτογράφησε το ζευγάρι σε πολύ προσωπικές στιγμές κατά τις διακοπές τους στο γαλλικό πύργο της ανιψιάς της βασίλισσας, Lord Linley.

Στις φωτογραφίες που έχουν ήδη προκαλέσει “πονοκέφαλο” στο παλάτι, η Kate και ο William κάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα και η Δούκισσα του Cambridge εμφανίζεται topless. Ο καλός της μάλιστα αναλαμβάνει να της βάλει αντηλιακό, ενώ δεν λείπουν τα τρυφερά χάδια και οι αγκαλιές τους.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως μακριά από το Λονδίνο, το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, ενώ η Kate ακολούθησε τη μόδα του Harry και... έβγαλε τα ρούχα της!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, αυτό το δημοσίευμα τους στενοχώρησε πολύ που νιώθει πως παραβιάστηκε με τον πιο άσχημο τρόπο την προσωπική τους ελευθερία.

“Είναι πολύ λυπηρό το ότι ένα γαλλικό περιοδικό και ένας φωτογράφος εισέβαλαν τόσο βίαια και χωρίς εξήγηση στις προσωπικές τους στιγμές. Αυτό το περιστατικό αποτελεί την χειρότερη εισβολή παπαράτσι στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που θυμίζει αντίστοιχες καταστάσεις που έζησαν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα”, αναφέρει ο εκπρόσωπος και συμπληρώνει πως οι δικηγόροι του ζευγαριού βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.









tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια