Χωρίς ίχνος ντροπής κυκλοφορεί με την BMW των 750.000 ευρώ ο Μπένι.


Την ώρα που οι Έλληνες στενάζουν κάτω από την μπότα της τρόικας κάποιοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τις θυσίες του λαού.
Ένας από αυτούς είναι ο Βενιζέλος ο οποίος προκλητικά συνεχίζει να έχει....
την θωρακισμένη BMW που στοίχισε στους Έλληνες πολίτες 750.000 ευρώ σε μια περίοδο που αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν να φάνε και δυστυχώς έχουμε γίνει θεατές ανθρώπων να ψάχνουν τα σκουπίδια θυμίζοντας άλλες εποχές που πάλι η χώρα βρισκόταν κάτω από την μπότα του κατακτητή που κατά σύμπτωση ήταν η ίδια.

Το υπερπολυτελέστατο αυτοκίνητο που αποτελεί πρόκληση για τους έλληνες πολίτες που αγωνίζονται κατά της εξαθλίωσης χρησιμοποιείται από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από μια ερώτηση δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Το ένα είναι ποιος αποφάσισε να αγορασθεί θωρακισμένη BMW από το Ελληνικό Δημόσιο, η αξία της οποίας έφτασε τα 750.000 ευρώ!

Το άλλο είναι αν αυτό το υπερπολυτελές αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα! Και τελικά χρησιμοποιείται και μάλιστα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι την ώρα που ο τότε πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου μιλούσε για περιστολή των δαπανών από δημόσιους λειτουργούς και για αυτοκίνητα οικολογικά, όλα αυτά αποδεικνυόταν ότι ήταν λόγια και μόνο λόγια!


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.