Έλεος πια: Εχει καταντήσει κουραστική όλη αυτή η υπόθεση της Βίκης και του Άκη.


Η Κυρία έχει σαλτάρει εντελώς και δεν μπορεί να το χωνέψει ότι βρίσκεται στη φυλακή. Αυτή που όλοι σέρνονταν στα πόδια της και παρακάλαγαν για ένα της βλέμμα, τώρα της έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη.
Βίκυ ακόμα και αυτό που περνάς είναι λίγο....
μπροστά στα εγκλήματα που έχει κάνει η οικογένειά σου στην χώρα.
Ειλικρινά δεν στεναχωριέμαι καθόλου που το παιδί σου μεγαλώνει μόνο του, γιατί υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους γιατί οι γονείς τους είτε είναι στην φυλακή είτε χάθηκαν.

Το έχω ξαναπεί ότι πρέπει να σου πάρουν όλη σου την περιουσία που απέκτησες με τον Άκη, κινητή και ακίνητη και μετά να σε αφήσουν ελεύθερη χωρίς χρήματα και σπίτι μόνο με κάποιο επίδομα της πρόνοιας για να μεγαλώσεις το παιδί σου και αυτό αν το δικαιούσαι , όπως τόσοι και τόσοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα.

Η Βίκυ του επιτέθηκε φραστικά κατά την προγραμματισμένη συνάντησή τους 
Άγριος καυγάς ξέσπασε πριν μερικά 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με το πρόγραμμα της φυλακής, συναντήθηκε με την σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δυό τους μιλούσαν έντονα και η Βίκυ ήταν ιδιαίτερα επιθετική προς τον πρώην υπουργό. Τι μπορεί να συμβαίνει στο ζευγάρι, εύκολα μπορεί να το μαντέψει κανείς, αφού η συνάντησή τους έγινε μετά και τη νέα απόρριψη από το δικαστικό συμβούλιο για την εξέταση του αιτήματος της Σταμάτη, από ιατροδικαστικό ψυχίατρο.

Ο διάλογος μεταξύ τους ήταν τόσο έντονος που λίγο έλειψαν να πέσουν και … ψιλές με την σύζυγο του Άκη να φεύγει ιδιαιτέρως εκνευρισμένη.

Είναι άδικο να έχεις καναπέ 50.000 ευρώ στο σπίτι και να κοιμάσαι στο κρεβάτι της φυλακής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια