Αποκαλυπτική επιστολή του Ι. Λιβανού στον πρωθυπουργό - "Φωτογραφίζει" τον Μεϊμαράκη και μιλά για πιέσεις από κανάλια και ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις καταγγελίες στην υπόθεση του Προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς το προεδρείο παρέδωσε επιστολή του κ. Ιωσήφ Λιβανού, στην οποία περιγράφει με λεπτομέρειες πώς ακριβώς γινόταν το σκάνδαλο του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος....
Η επιστολή σύμφωνα με τα έγγραφα που το NewsIt έχει στη διάθεσή του έχει ημερομηνία παραλαβής από τη Βουλή την 12η Σεπεμβρίου 2012, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που έχουν παραλάβει την επιστολή είναι ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ.

Στην επιστολή αυτή ο κ. Λιβανός μιλάει σαν καταγγέλων και αναφέρεται στην υπόθεση με τον κ. Καρούζο, ενώ κάνει έκκληση για προστασία, η οποία τελικά όπως φαίνεται από όσα γράφει δεν έγινε δεκτή.

Αναφέρθηκε επίσης σε επικίνδυνους Ρώσους υπηκόους που ενδεχομένως να έχουν σχέση με τον καταγγελόμενο αλλά και με παράνομες κρατικές συμβάσεις οπλικών συστημάτων, που έχουν σχέση με την Ελλάδα και υποθέσεις με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όπως αναφέρει στις 30/04/2012 δεχόταν πιέσεις από μεγάλα μέσα ενημέρωσης για να δώσει στοιχεία για την υπόθεση, αλλά ενημέρωσε γραπτώς το ΣΔΟΕ τα ονόματα των δημοσιογράφων και τον δημοσιογραφικό οργανισμό που τον προσέγγισαν. Όλα αυτά όπως ισχυρίζεται έγιναν προεκλογικά, ενώ ανάλογες πιέσεις δέχθηκε και από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Λιβανός "φωτογραφίζει" τον κ. Μεϊμαράκη κάνοντας λόγο για στοχευμένες κουμπαριές με μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος συμπαθεί. 















newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια