Αίσχος κάποιος να τραβήξει το αυτί του κ. Μεϊμαράκη .

Σίγουρα θα ακούσατε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι η σε κάποιο ραδιόφωνο η θα διαβάσατε σε site την Ιστορία με τον πρόεδρο της βουλής να επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς εναντίον του συναδέλφου του βουλευτή Προκόπη Παυλόπουλου γιατί ήταν καλεσμένος σε μια....
ραδιοφωνική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Θλίβομαι από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής που είναι o τρίτος τη τάξη θεσμικός παράγων της χώρας να χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν ακούγονται ούτε στα χειρότερα καταγώγια.
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ο πρόεδρος της βουλής να φέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο σε συναδέλφους του βουλευτές.

Βέβαια αυτό το γεγονός έγινε από τα αγαπημένα θέματα των ξένων portal, τηλεοπτικών αλλά και ραδιοφωνικών σταθμών σε όλο τον κόσμο, τα οποία δεν έχασαν την ευκαιρία να λοιδωρήσουν για μια ακόμα φορά τη Χώρα μας.
Τίθεται ευλόγως το ερώτημα πως ο κ. Μειμαράκης θα συναντηθεί με ξένους αξιωματούχους από την στιγμή που ο ίδιος έχει διασύρει τον θεσμό του Κοινοβουλίου στη χώρα του.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κ. Μειμαράκης γίνεται θέμα των Μ.Μ.Ε. για την γλώσσα που χρησιμοποιεί , μην ξεχνάμε τι είχε πει για τον κ. Καρατζαφέρη και για τον κ. Κοραντή.
Γενικά το στυλάκι του Ευάγγελου Μειμαράκη μόνο βουλευτή δεν θυμίζει , πόσο μάλλον πρόεδρο της Βουλής.
Επιβάλλεται ο πρωθυπουργός να πατάξει τέτοιες συμπεριφορές και να συνετίσει τον κύριο αυτό που προσέβαλε βάναυσα  το Κοινοβούλιο που ο ίδιος είναι πρόεδρος.

Και μόνο από αυτό το γεγονός, αν είχε λίγο φιλότιμο θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από τους συναδέλφους του και να παραιτηθεί, για να μην αναφέρουμε και το άλλο γεγονός, ότι βρίσκεται σε μια λίστα του ΣΔΟΕ που ελέγχεται για υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος μέσω αγοραπωλησιών ακινήτων.

Εάν η τρόικα της κυβέρνησης Σαμαράς-Κουβέλης-Βενιζέλος, πιστεύουν στην αθωότητά του, τον κρατάνε στην θέση του και βγαίνουν πανηγυρικά να τον καλύψουν και να του προσφέρουν την βοήθειά τους. Εάν όχι τον παραιτούν. Αυτά τα ενδιάμεσα τρίκ, όχι μόνο δεν ικανοποιούν κανέναν, αλλά αντιθέτως εξοργίζουν τον απλό πολίτη και περιπλέκουν την υπόθεση, αφήνοντας να αιωρούνται τέτοιου είδους κατηγορίες, σε μία πολύ κρίσιμη για την πατρίδα εποχή.

Φυσικά σε αυτή τη χώρα κανείς δεν παραιτείται ποτέ και για κανένα λόγο και μάλλον έφτασε η ώρα κάποιος να κάνει την αρχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια