Τώρα φορτώνουν το φονικό ο ένας στον άλλον - "Θα τον φάμε και θα φύγουμε στο εξωτερικό" ήταν ο στόχος τους - ΒΙΝΤΕΟ με το σατανικό ζευγάρι

To παράνομο ζευγάρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με έντονες αποδοκιμασίες απ' τον κόσμο.
Ξέσπασε η αδερφή του ιερέα για τη στάση της παπαδιάς.
Το έγκλημα έγινε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι του παπά. Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και στους δύο.
Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Μπορεί να πέρασε....
την πόρτα του εισαγγελέα με σκυμμένο το κεφάλι, μπορεί επίσης το συγκεντρωμένο πλήθος να την αποδοκίμαζε με όλη του δύναμη, ωστόσο η παπαδιά ακόμη και σε αυτές τις στιγμές, φαίνεται πως προσπαθεί ακόμα να "ξεγλιστρίσει" από τη δικαιοσύνη...

Η γυναίκα που φέρεται να σχεδίασε μαζί με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησε τώρα να τα "ρίξει" όλα στον... εραστή της!


Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Δημήτρης Αλεξόπουλος με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσή Ασφάλειας Πύργου Παναγιώτη Ηλιόπουλο, συγκλονίζουν!

Tόσο η 43χρονη σύζυγος του ιερέα όσο και ο 41χρόνος φίλος της φέρονται να προσπάθησαν να φορτώσουν την ευθύνη για το φόνο, ο ένας στον άλλο.

Πάντως, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 41χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα ενώ στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.
ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr

O 41χρονος υποστηρίζει ότι η 43χρονη του ζήτησε να σκοτώσει τον σύζυγό της επειδή δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς...
Όμως η 43χρόνη λέει ότι ο εραστής της την ζήλευε παθολογικά. Μάλιστα μετά το φόνο της είχε πει ότι θα έφευγαν κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό...

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας
Το "σατανικό" ζευγάρι φέρεται να είχε προσχεδιάσει τον φόνο για να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του και να εφάρμοσε το σχέδιό του την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 43χρονη, αφού είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον 41χρονο, πάρκαρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο βρισκόταν και ο ιερέας σύζυγός της, σε πάροδο της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή του Κάτω Σαμικού.  Στη συνέχεια, η 43χρονη, προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ στην περιοχή βρισκόταν ήδη ο 41χρονος.

Μόλις ο τελευταίος είδε τη γυναίκα να φεύγει, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, τον τράχηλο και τον θώρακα.

''Θέλω να σαπίσει στη φυλακή η σατανική γυναίκα'' 

Με αυτά τα λόγια, η αδερφή του ιερέα ξεσπά για το φρικτό φονικό, που φέρεται να σχεδίασε η ίδια της η νύφη ενώ εκείνη πίστευε, ότι θρηνεί για τον άνδρα της! Η ίδια άνοιξε την καρδιά της στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" χωρίς ακόμα να μπορεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια