Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τον Βαθμό της Ισοπαλίας.


Ένας ψυχωμένος Παναθηναϊκός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον Αστέρα Τρίπολης.
Εντάξει λέμε και....
καμιά μακακία να περνάει η ώρα.
Βαρέλι δίχως πάτο θυμίζει ο Παναθηναϊκός που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και αγνοεί την νίκη από την πρεμιέρα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ανήμπορος να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του ο Φερέιρα, ανήμποροι και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν ακόμη και τα... βασικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 
Οι "πράσινοι" έδειξαν σε ακόμη ένα ματς τις χτυπητές αδυναμίες τους, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και τα... χρειάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις από τον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ανέβηκε στους 10 βαθμούς. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε στο τέλος του ματς δείχνοντας ότι δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή αφού είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να πηγαίνει στους 11 βαθμούς. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς νωθρά, σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης που πήρε εξ αρχής τα ηνία της αναμέτρησης και επέβαλε το ρυθμό του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρχαν σημαντικές ευκαιρίες και μόνο η φάση του 9ου λεπτού άναψε λίγο τα... αίματα. Ο Χριστοδουλόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Κουίνσι, πέρασε τον Φούλοπ και έπεσε με... καθυστέρηση στο χορτάρι. Οι “πράσινοι” ζήτησαν πέναλτι αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Μετά το δεκάλεπτο ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός για περίπου 15 λεπτά. Έφτασε τουλάχιστον 3 φορές μία ανάσα από το γκολ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 19΄ο Ράγιος νικήθηκε από τον Καρνέζη, ένα λεπτό αργότερα ο αμαρκάριστος Ναβάρο με κεφαλιά αστόχησε ενώ στο 21' ο Κουρμπέλη ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Φερέιρα “ταρακουνήθηκαν” με τις συνεχόμενες ευκαιρίες των αντιπάλων τους και στο 25' είχαν τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους.

Ο Κουίνσι πάσαρε στον Χριστοδουλόπουλο αλλά το σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φούλοπ.

Ο ρυθμός μετά το 25' έπεσε, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Φούλοπ.

Στο δεύτερο μέρος ο Φερέιρα έριξε στη μάχη τον Σισοκό αντί του Μαυρία αλλά οι “πράσινοι” δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Στο 60΄μάλιστα χρειάστηκε ο Καρνέζης να επιβεβαιώσει την εξαιρετική του φόρμα, νικώντας στο τετ α τετ τον Περόνε.

Η είσοδος τους Πετρόπουλου αντί του Φορναρόλι δεν άλλαξε ιδιαίτερα την εικόνα του αγώνα όμως στο 80' ο Τσαμπούρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κράτησε αφού στο 85' ο Κουίνσι τραυματίστηκε και έμεινε απλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάντως να μπορεί να βοηθήσει.

Το ματς ολοκληρώθηκε μέσα σε αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βλέπουν τον Ολυμπιακό να "χάνεται" στη βαθμολογία και την ομάδα τους να μην μπορεί να βρει το δρόμο της. Ο Αστέρας από την άλλη έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συγκομιδή 10 βαθμών και δείχνει ότι είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (73' Ζέκα), Μαυρίας (46' Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (61' Πετρόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο (66' Ντε Μπλάσις), Περόνε (89' Γιαλούσης), Ράγιος, Τσαμπουρής, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (92' Καλαντζής), Κουρμπέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια