Ο Προκόπης Παυλόπουλος ζητά να γίνει η εξεταστική το ταχύτερο δυνατό...


''Έτσι όπως έρχονται τα πράγματα είναι προτιμότερο, σεβόμενοι και τη Δικαιοσύνη, να γίνει η έρευνα το ταχύτερο δυνατό. Δεν ανακόπτει αυτή η έρευνα τη δουλειά που έχουν να κάνουν τα τρία κόμματα'', ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής "για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υποβολή της Ελλάδας στο....
καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης".

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Real FM και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο υποστήριξε ότι '' είναι δεδομένο πως υπάρχει προεκλογική δέσμευση δια.... στόματος του Αντώνη Σαμαρά, ότι θα γίνει εξεταστική η οποία πρέπει να διερευνήσει τους όρους υπό τους οποίους μπήκαμε στο Μνημόνιο''.

''Κατά την εκτίμησή μου και μιλώντας με όρους θεσμικούς και όχι με όρους προσωπικής στρατηγικής, επιβάλλεται η εξεταστική επιτροπή'', επισήμανε ο Προκόπης Παυλόπουλος, προσθέτοντας παράλληλα ότι ''θα περιμένω να δω τί θα αποφασίσει η Νέα Δημοκρατία, να το συζητήσουμε και από εκεί και πέρα να το στηρίξουμε''.

Σημείωσε επίσης ότι ''είναι χρέος όλων, για να πάμε μπροστά, να δούμε τα πράγματα στην ουσία τους, να μη συγκαλειφθεί τίποτα και να φανεί η αλήθεια. Αν από την αλήθεια αυτή προκύπτουν και άλλα, να τα δούμε, γιατί η αλήθεια πονάει''.

 Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια