Η παπαδιά... δεν είχε το Θεό της - Απατούσε τον ιερέα με βαρυποινίτη που της γνώρισε τον δολοφόνο - Σχεδίαζε το έγκλημα για χρόνια!


ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.grΣυγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη διαβολική γυναίκα, που δεν ήθελε διαζύγιο για να της μείνει η περιουσία.
Αρχικά απατούσε τον άντρα της, με βαρυποινίτη που εξομολογούσε ο άτυχος ιερέας στις φυλακές Άμφισσας.
Tου ζητούσε επίμονα....
να τον βγάλουν από τη μέση, αλλά εκείνος δεν δεχόταν επειδή τον συμπαθούσε.
Της γνώρισε όμως τον μετέπειτα εραστή της, που δέχθηκε τελικά να βάψει τα χέρια του με αίμα.
Νέες αποκαλύψεις για τα σχέδια και τη δράση της διαβολικής γυναίκας, που όπως φαίνεται σχεδίαζε την εξόντωση του άντρας της εδώ και χρόνια. Ήθελε με κάθε τρόπο να της μείνει η περιουσία του, για να κάνει τη ζωή της και γι'αυτό απέφευγε... όπως ο διάολος το λιβάνι, το διαζύγιο. Όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια του ρεπορτάζ ο άτυχος κληρικός και σύζυγός της, δεν είχε ιδέα για τις σκέψεις που έκανε, ούτε φυσικά μπορούσε να υποψιαστεί τους εραστές της...

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια. Ο άτυχος ιερέας πήγαινε στις φυλακές της Άμφισσας και εξομολογούσε κρατούμενους. Εκεί γνώρισε και έναν βαρυποινίτη, που είχε σκοτώσει τον πατέρα του! Με τον καιρό ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί του και είναι χαρακτηριστικό, πως ο κρατούμενος στις 5ήμερες άδειες που έπαιρνε, πήγαινε από το σπίτι του ανυποψίαστου ιερέα.

Σε μία από τις επισκέψεις, γνώρισε και την παπαδιά. Η 43χρονη πλέον γυναίκα, ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον βαρυποινίτη που έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, χωρίς να μπορούν να υποψιαστούν το παραμικρό ούτε τα παιδιά, ούτε ο ίδιος ο ιερέας. 

Η διαβολική παπαδιά αποκάλυψε στον βαρυποινίτη εραστή της, το σχέδιο δολοφονίας του άντρα της και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος  αρνήθηκε, αφού όπως της είπε τον συμπαθούσε και δεν ήθελε να ''φορτωθεί'' ακόμα μία δολοφονία. Όσες φορές και αν του ζήτησε συνεργασία η παπαδιά, ο ισοβίτης ήταν αμετάπειστος. 

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει στο NewsIt, ο δικηγόρος του 41χρονου που φέρεται να δολοφόνησε τον ιερέα, ο βαρυποινίτης αρνήθηκε να τον σκοτώσει ακόμα και όταν η παπαδιά του έδωσε 2.300€ για να τον δελεάσει.
Η γνωριμία του βαρυποινίτη με τον δολοφόνο
Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, στις φυλακές της Άμφισσας, ο βαρυποινίτης γνώρισε τον μετέπειτα δολοφόνο του ιερέα, που είχε συλληφθεί για μικροκλοπές. Σε μία από τις κοινές τους άδειες, πήγαν μαζί στο σπίτι του ιερέα και συνάντησαν την παπαδιά. Ο βαρυποινίτης φέρεται να τους έφερε πιο κοντά, πιθανότατα για να απεμπλακεί από τη σατανική γυναίκα, που είχε αρχίσει να του ζητάει την εξόντωση του άντρα της, ακόμα και τηλεφωνικά.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση του 41χρονου πλέον - που κατηγορείται για τη δολοφονία του ιερέα - με την παπαδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους 6 μήνες που ήταν μαζί, η παπαδιά ζητούσε από τον νέο της εραστή, τη δολοφονία του άντρα της. Εκείνος πείστηκε και το σχέδιο εκτελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας

''Κλαίει και λέει πως ο παππούλης ήταν καλός άνθρωπος''
Ο δικηγόρος του 41χρονου, Αναστάσιος Τσάτας τόνισε στο NewsIt, ότι ο πελάτης του είναι συντετριμένος από τη δολοφονία και πιστεύει ότι είναι θύμα της παπαδιάς, που τον χρησιμοποίησε. ''Κλαίει και συνέχεια λέει πως ο παππούλης ήταν καλός άνθρωπος''.

Ο δικηγόρος του 41χρονου αποκάλυψε πως ο πελάτης του θα ζητήσει ψυχιατρική εξέταση, αφού εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως είπε ο 41χρονος είχε πάρει απολυτήριο ''Ι-5'' από το στρατό για το λόγο αυτό.

Επιπλέον θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο ιερέας δεν πέθανε από τους πυροβολισμούς του πελάτη του, αλλά από χτύπημα που δέχθηκε στη συνέχεια στο κεφάλι του, πιθανότατα από την παπαδια.

Τι υποστήριξαν οι δράστες ενώπιον του εισαγγελέα
Την ώρα που ο δικηγόρος του 41χρονου λέει όλα τα παραπάνω, η παπαδιά υποστηρίζει ότι  ο εραστής της την ζήλευε παθολογικά. Μάλιστα μετά το φόνο της είχε πει ότι θα έφευγαν κάπου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. ''Αγαπούσα τον άντρα μου'' είπε στους αστυνομικούς όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Από την άλλη ο 41χρονος υποστηρίζει ότι παρασύρθηκε από τα λόγια που του έλεγε καθημερινά. ''Μου έλεγε ότι ο ιερέας την κακοποιούσε στο σπίτι που έμεναν'' είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στους αστυνομικούς.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 41χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα ενώ στην 43χρονη παπαδιά ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.
Νωρίτερα, ενώ το παράνομο ζευγάρι οδηγούνταν στον εισαγγελέα, το συγκεντρωμένο πλήθος τους αποδοκίμασε έντονα.

Το νέο ξέσπασμα της αδερφής του θύματος
Η Έφη Αυγεροπούλου μίλησε για τον αδερφό της, στο "ΣΚΑΪ στις 7" με τον Νίκο Ευαγγελάτο. "Τον λάτρευε όλος ο κόσμος. Έγινε ιερέας για να βοηθήσει τον τόπο του". 

Για την παπαδιά είπε ότι "είχε το θράσος να με πάρει τηλέφωνο την ημέρα που το έκανε και να μου πει: Έφη μου σ' αγαπώ... Ήθελε να μου πει ότι της 'φάγαν τον άντρα της, δύο με μια μηχανή. Και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο και αφήνει τα παιδιά της ορφανά".

"Τα παιδιά της θα γίνουν δικά μου παιδιά. Και το εγγόνι που περιμένει, θα γίνει δικό μου εγγόνι" κατέληξε με φωνή που έσπαγε... 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια