Πήγε να ζητήσει δανεικά και επειδή δεν του έδωσαν σκότωσε τον ένα και τραυμάτισε τον άλλο.


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε διαμέρισμα. Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από καταδίωξη.
Δανεικά είχε πάει να ζητήσει από τα δύο αδέλφια ο 40χρονος που πυροβόλησε εναντίον τους σκοτώνοντας επί τόπου τον έναν και τραυματίζοντας σοβαρά τον άλλον.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε....
τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα επί της οδού Βατίστα 3 στην Π. Κοκκινιά.

Νεκρός από τα πυρά του δράστη έπεσε ένας 48χρονος ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 39χρονος αδελφός του ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ένας 23χρονος τραυματίστηκε επίσης όταν έπεσε από τις σκάλες, την ώρα που ήρθε αντιμέτωπος με τον 40χρονο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο 23χρονος, γείτονας των δύο αδελφών, ο δράστης πήγε να ζητήσει δανεικά από τα δύο αδέλφια. Ακολούθησε καβγάς και τότε ο 40χρονος που κρατούσε πιστόλι και μαχαίρι, πυροβόλησε εναντίον τους σκοτώνοντας επί τόπου τον έναν και τραυματίζοντας στο θώρακα τον άλλον.
Ο 23χρονος, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τότε έπεσε πάνω στον 40χρονο. Πάνω στον πανικό, έπεσαν από το δράστη το μαχαίρι, το πιστόλι αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ενώ ο 23χρονος έπεσε στις σκάλες.

Στη συνέχεια ο δράστης, που έμενε κοντά στο σπίτι των δύο αδελφών, επιβιβάστηκε σε μηχανάκι με το οποίο διέφυγε. Συνελήφθη όμως στη συμβολή των οδών Χαμοστέρνας και Πειραιώς από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης.

Στην ανάκριση ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τα θύματα ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια