ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Επί τέσσερις μέρες μαγείρευε τη γυναίκα του!


Η υπόθεση της εξαφάνισης μιας 39χρονης γυναίκας πήρε απροσδόκητη τροπή όταν ο σύζυγός της παραδέχτηκε ότι τη μαγείρεψε για να εξαφανίσει το πτώμα της. 
Αρνήθηκε όμως ότι τι σκότωσε σκοπίμως. Ήταν ατύχημα είπε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... 

Η Dawn Viens εξαφανίστηκε μια....
μέρα του Οκτωβρίου του 2009. Όταν δυο χρόνια μετά οι υποψίες για την εξαφάνισή της στράφηκαν στον σύζυγό της, David, εκείνος πανικοβλήθηκε. Ανέβηκε σε ένα βράχο του Rancho Palos Verdes και έπεσε στο κενό για να αυτοκτονήσει. Αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μοιραία, έφτασε η στιγμή που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς. Και τότε, ανακαλύφθηκαν πολλά... 

Είπε στην αστυνομία ότι στις 18 Οκτωβρίου του 2009 γευμάτισε έξω με τη γυναίκα του. Τη γύρισε σπίτι κι εκείνος πήγε στο εστιατόριο που διατηρούσαν, μετά στο σπίτι ενός φίλου του και στη συνέχεια επέστρεψε, γράφουν οι Los Angeles Times. Τότε ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι γιατί εκείνος πίστευε πως εκείνη έκλεβε χρήματα από το ταμείο του εστιατορίου.

Σε μια κατάθεση στην αστυνομία είχε πει ότι είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης την προηγούμενη μέρα και σε άλλη πως τον ενοχλούσε ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί... «Για κάποιο λόγο έγινα βίαιος», είπε.
«Τι της έκανες» ακούγεται στην ηχογραφημένη κατάθεση να ρωτά ο αστυνομικός. «Μονωτική ταινία» ήταν η απάντηση του Viens. 

Της έκλεισε το στόμα με ταινία, της έδεσε τα χέρια και τα πόδια. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Είπε ότι το είχε κάνει τουλάχιστον άλλες δυο φορές στο παρελθόν για να την αποτρέψει από το να βγει και να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαΐνης. 

Και αφού τα έκανε όλα αυτά, έπεσε να κοιμηθεί. Κι όταν το επόμενο πρωί ξύπνησε, βρήκε τη γυναίκα του νεκρή. Την είχε σκοτώσει κατά λάθος, είπε. Και το πρώτο που σκέφτηκε ήταν πως να ξεφορτωθεί το πτώμα της. 
Σκέφτηκε, επίσης, πόσο εύκολα μπορούσε να ξεφορτωθεί το λίπος στο εστιατόριο που δούλευε. Πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας, το έριξε σε βραστό νερό και επί τέσσερις μέρες, το έβραζε! 

Τεμάχισε το σώμα της 39χρονης, το έβαλε σε ένα μεγάλο δοχείο και χρησιμοποίησε βαρίδια για να το κρατά μέσα στο νερό που έβραζε. «Άρχισα να το μαγειρεύω σιγά και κατέληξε να το βράζω τέσσερις μέρες», είπε. Δεν έχει διευκρινιστεί που έγινε το... μαγείρεμα. 

Στη συνέχεια, ανακάτεψε ό,τι απέμεινε με άλλα απόβλημα και τα έχυσε σε ένα δοχείο για λίπος στο εστιατόριό του. Άλλα απομεινάρια τα έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και τα πέταξε. Το μόνο που απέμεινε ήταν το κρανίο της Dawn. Αυτό το έκρυψε στη σοφίτα στο σπίτι της μητέρας του. 
Μόνο που όταν η αστυνομία έψαξε εκεί, δε βρήκε τίποτα.

Όλα αυτά τα είπε ο Viens στους αστυνομικούς και τα ηχογραφημένα αποσπάσματα από τις καταθέσεις του τα άκουσαν οι ένορκοι την Τρίτη, στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 49χρονου σεφ, Fred McCurry, η αστυνομία δεν έχει απτές αποδείξεις (αποτυπώματα ή DNA πχ) που να δείχνουν τι ακριβώς συνέβη στην Dawn Viens και πως πέθανε. Ο σύζυγός της απλά έδωσε απαντήσεις στο γιατί η 39χρονη εξαφανίστηκε από προσώπου γης. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια