Παντρεύτηκε τον πατέρα της !


Δεν μπορεί να κρύψει τον τρόμο που αισθάνθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο μακαρίτης σύζυγός της ήταν στην ουσία ο πατέρας της. Η 60χρονη Valerie Spruill, από το Οχάιο επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή για να ξεπεράσει το τραυματικό σοκ που υπέστη από την εφιαλτική της αυτή αποκάλυψη...

Οι γονείς της γνωρίστηκαν....
όταν ο πατέρας της ήταν μόλις 15 χρονών κι από όσο μπορεί να γνωρίζει μαζί απέκτησαν ακόμη έξι αγόρια. Η μητέρα της λεγόταν Christine και ήταν από τα «κορίτσια της νύχτας» όπως τις αποκαλεί η Valerie. 

Την είχε αφήσει στους γονείς της από τριών μηνών κι εκείνη επισκεπτόταν τακτικά την κόρη της, αλλά η ίδια πίστευε ότι επρόκειτο για μία φίλη της οικογένειας. Όταν πέθανε το 1984, η εννιάχρονη Valerie ανακάλυψε ότι η οικογενειακή φίλη ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα της και οι άνθρωποι που τη φρόντιζαν οι παππούδες της. Ποτέ κανείς δεν της είπε ποιος ήταν ο πατέρας της. Μεγαλώνοντας, γνώρισε τον Percy, τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά κι οκτώ εγγόνια. 

Ο Percy πέθανε το 1998 ύστερα από μία σύντομη ασθένεια, στα 60 του χρόνια, αλλά επί χρόνια η Valerie άκουγε φήμες κα σχόλια για την «περίεργη» συζυγική της σχέση... Όταν ο άνδρας της πέθανε, ένας θείος της της αποκάλυψε την αλήθεια και η ίδια επιβεβαίωσε την αλήθεια όταν έκανε τεστ DNA από μαλλιά που βρήκε σε βούρτσα του άνδρα της. Δεν είναι βέβαιη ότι ο άνδρας της γνώριζε την αλήθεια για την αιμομικτική σχέση τους, αλλά υποψιάζεται ότι το ήξερε αλλά δεν την το είπε γιατί φοβόταν την αντίδρασή της. 

Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της προσπαθώντας να ανακαλύψει τα υπόλοιπα αδέρφια της: «Αυτή η ιστορία πρέπει να ειπωθεί γιατί τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν την προέλευσή τους .Ξέρω ότι πονάει, γιατί εγώ νιώθω συντετριμμένη από αυτήν την ιστορία» δήλωσε σε τοπική εφημερίδα και συμπλήρωσε «Ο στόχος μου είναι να βρω τα αδέρφια μου και να τους πω ότι η μητέρα μας τους αγαπούσε και δόξα Τω Θεώ που σας έδωσε όπως κι εμένα ώστε να ζήσετε μία όμορφη ζωή». 

Μετά τον θάνατο του συζύγου της επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή, ενώ αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα υγείας που όλα, όπως η ίδια θεωρεί, οφείλονται στη στρεσογόνο κατάσταση την οποία βίωσε μετά την αποκάλυψη του τραυματικού οικογενειακού μυστικού. 
real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια