Η Απομυθοποίηση του Θ(ε)ωμά.


Γελάει όλη η φίλαθλος Ελλάδα με την απομυθοποίηση του ΜΑΥΡΟΥ που απέτυχε παταγωδώς σαν ηγετικό πρόσωπο σύμβολο που θα κατόρθωνε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα –αγωνιστικά- διοικητικά- οικονομικά –θεσμικά – εκτός βέβαια από κάποιους....
δημοσιογράφους της ομάδας όπως συνεχίζουν να τον στηρίζουν –το γιατί δεν το ξέρω. 

ΜΑΥΡΟΣ: Θέλω να ενώσω τους μετόχους και όχι να διχάσω¨ αλλά όταν είδε ότι οι μέτοχοι δεν τον εμπιστεύτηκαν άλλαξε τροπάριο: Σηκωθείτε να φύγετε γιατί θα σας Γαμ.Ω με τα πιτσιρίκια.
ΜΑΥΡΟΣ: Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία: Δώστε μου θέση προέδρου εδώ και τώρα στο συμβούλιο.
ΜΑΥΡΟΣ: Θα κάνω χαλαρά 40 με 50 Χιλ διάρκειας – έκανε 7 Χιλ + 2 Χιλ πριν την εμφάνιση του (παρά τις δραματικές μειώσεις τιμών Μ.Ο. από 300 στα 120 ευρώ όλο το γήπεδο) Τι είχε πάρει όταν τα έλεγε αυτά και ήταν στην κοσμάρα του. 

Βέβαια μετά, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια μετά ανακάλυψε αυτός και οι δημοσιογράφοι που τον στηρίζουν περί οικονομικής κατάστασης της χώρας κ.α. 
ΜΑΥΡΟΣ : Δεν θα διχάσω τον κόσμο : τον δίχασε με τις επιλογές του Τσιάρτα – Αρβανίτης – απόλυση Σαβέβσκι (ακόμη να διορθώσεις το λάθος όπως μας είπες?) 

ΜΑΥΡΟΣ: άμα γίνω πρόεδρος εγώ μπορώ να ψήσω τον μόρα τον μαντείο τον Κουτσιανικούλη να έρθουν στην ομάδα. Αποτέλεσμα :δεν έψησε ούτε τον εαυτό του. Από όλους φάγαμε πόρτα 
ΜΑΥΡΟΣ: δεν έχω κανένα πίσω μου ή μήπως έχω δεν ξέρω να ρωτήσω τον βόθρο ή μήπως να τον προτείνω για πρόεδρο θα δεχθεί ή μήπως όχι .-βόθρος: δεν το έχει ο Μαύρος 

Δεν έχει πλάνο –δεν έχει όραμα- η μάλλον είχε καθώς είχε πει ο Θ-ε-ωμας: Άμα πετύχουμε καλώς αλλιώς δυστυχώς η ομάδα θα πέσει και εμείς θα πάμε σπίτια μας. Και τι είναι η ομάδα ρε Θ-ε-ωμα πειραματόζωο? 
Δεν έχει budget που να το στηρίζουν δυνατοί επιχειρηματίες μόνο κάτι τυχάρπαστους βρήκε που θέλουν να κάνουν και αυτοί το κομμάτι τους τσάμπα με χορηγίες επιπέδου ερασιτεχνικής των 20 χιλ.

Πρόεδρος άνευ χαρτοφυλακίου πρώτη φορά βλέπω να μην έχει καμία ευθύνη για ότι συμβαίνει στην ομάδα
Δεν έχει εκπροσώπηση στα θεσμικά όργανα ποδοσφαίρου έπε – υφυπουργό αθλητισμού
Δεν έχει καμία δικαιοδοσία και ευθύνη περί των οικονομικών οκά –εφορία –επιτροπή επαγγελματισμού-τράπεζες- δάνεια- οικονομικά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που να δεσμεύει με την υπογραφή του

Τελικά Θ-ε-ωμά πρέπει να είχες πολύ απωθημένο με την προεδρική καρεκλά της ομάδος – τώρα που εκπλήρωσες το θεάρεστο έργο σου και εκπλήρωσες όλες τις υποσχέσεις σου –το απόλυτο μηδέν δηλαδή – άδειασε μας τη γωνία και άντε να παίξεις κανένα φιλικό με τους παλαίμαχους που γελάνε με τις ανακολουθίες σου. Δεν έπεισες ούτε πείθεις για τις προθέσεις σου ή πολύ απλά δεν μπορείς να κανείς ούτε τον κατά Φαντασία Πρόεδρο.

Πόσο γρήγορα ξεχάσαμε εμείς οι οπαδοί της ομάδας και οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι το δόγμα ότι η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα και να πάψει η προσωπολατρία και πρέπει να καταλάβουμε όλοι πλέον ότι η χρόνια δεν βγαίνει με το να στηρίζουμε ένα Πρόεδρο γλάστρα και να χειροκροτάμε τις συνεχείς ήττες της ομάδος που θα μας οδηγήσουν στην Β Εθνική είτε αγωνιστικά είτε από αδυναμία των ζητουμένων 15-20 εκ που χρειάζεται για να βγει η χρόνια 

Εξάλλου οι θεοί δεν θέλουν στήριξη ούτε χειροκροτήματα έτσι Θ-ε-ωμα για αυτό γρήγορα πίσω στην καφετερία σου και άδειασε μας τη γωνιά.

gg.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια