Επιτέλους κλείστε τα σύνορα και στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟ τώρα....

Μην τους αφήνετε να φύγουν πάλι γιατί διασύρουν τη χώρα.
Αφού όλη η φίλαθλη Ελλάδα απόλαυσε την Τρίτη τον Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη κόντρα στην Σάλκε  να τρώει μια ατελείωτη σφαλιάρα, σήμερα ήταν η μέρα που η φίλαθλη Ελλάδα απόλαυσε τον Ευρωπαίο ΠΑΟ να προσγειώνεται....
ανώμαλα από την χειρότερη ομάδα του ομίλου του. Ευρωσφαλιάρα και για την ομάδα του τζάμπα μάγκα Αλαφούζου που μας έλεγε για την μεγάλη ομάδα που έχει φτιάξει ο προπονηταράς Φερέιρα. Έλεος όχι άλλο κάρβουνο ρεεεε!!!

Ο χοντρός στο λιμάνι και πάλι κερδισμένος είναι αφού θα τσιμπήσει τα εκατομμύρια του C.L. και δεν του καίγεται καρφί  αν θα πάει καλά στην Ευρώπη.
Χάρμα ιδέσθε ο ΟΣΦΠ γλύτωσε την συντριβή από τύχη αφού με την άμυνα αυτή γελάνε και τα τσιμέντα. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς τον Κωστάκη το Μανωλά που δέσποζε στην άμυνα ; χα χα χα χα.

Από την άλλη ο τζάμπα μάγκας έφερε στην ομάδα όλα τα λιμά της Ευρώπης εκτός του πολύ καλού Σισοκο, έχει "καταφέρει δε να χάνει από τον Πανθρακικό και σήμερα από την Μάριμπορ που σίγουρα δεν είναι καλύτερη από την Κέρκυρα.

Την επόμενη αγωνιστική ο χοντρός πάει Αγγλία να παίξει με την Αρσεναλ και ας ευχηθούμε να μην σπάσει ο Ολυμπιακός το ρεκόρ του 7 - 0 από την Γιουβέντους.

Ωστόσο πρόταση στην Κυβέρνηση: Κλείστε τα σύνορα και απαγορεύσετε την έξοδο από την Ελλάδα και στους δυο μήπως γλυτώσουμε την ευρωξεφτίλα....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια