Απλήρωτη συμβασιούχος τάιζε το παιδί της με ζαχαρόνερο


ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΑΛΑ
Εδώ και μερικές εβδομάδες, πραγματοποιούν συνελεύσεις, δίνουν το παρών στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, συζητούν, διαφωνούν, προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους. Πρόκειται για τους....
συμβασιούχους (πενταμηνίτες) του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι προσελήφθησαν με πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ (ΚΜΟΠ) αλλά παραμένουν... απλήρωτοι!

Η κατάσταση αρκετών εξ αυτών είναι τραγική. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κόσμου» μητέρα που συμμετέχει στο πρόγραμμα ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια πως το δίχρονο παιδί της, της ζήτησε γάλα και αυτή του έφτιαξε ζαχαρόνερο έτσι ώστε να το ξεγελάσει και το έβαλε και πάλι να κοιμηθεί!

Η ομολογία της γυναίκας είναι πραγματικά συγκλονιστική: «Είναι δυνατό να μου ζητάει το παιδί μου γάλα να δουλεύω και να μην μπορώ να του το προσφέρω;;; Αν αυτό δεν είναι κατάντια τότε τι είναι»;

Και δεν είναι η μόνη περίπτωση. Άνθρωποι «χτυπημένοι» από την πολιτική των Τροϊκανών, εξαθλιωμένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης, καταδικασμένοι να ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας, πίστεψαν πως μπορούν με τα κοινωνικά κριτήρια που είχαν, να βρουν δουλειά έστω και για πέντε μήνες, κι όμως... παραμένουν απλήρωτοι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια