Βρε, άμα είσαι «χοτ», όλα ξεχνιούνται...

Ο Κασιδιάρης στην κοινωνική ευαισθησία του ΣΚΑΙ...Ήταν που τα κανάλια δεν θα ξανακαλούσαν τον Κασιδιάρη. Ήταν το «εμπάργκο» που θα εφάρμοζαν μετά το ξύλο. Βρε, άμα είσαι «χοτ» (που λένε και στα χωριά που μεγαλώσαμε με ΚΛΙΚ) όλα ξεχνιούνται. Αφού ανέβηκαν στα....
 ποσοστά των παιδιών άρα «τους θέλουν» άρα νούμερα τηλεθέασης άρα «κλείσε μου ένα από δαύτα». Μια είναι η μαθηματική πράξη στην τηλεόραση: O πολλαπλασιασμός. Αυτό το πρόσωπο επί πόσες φορές μου βγάζει πόσα. Και μάντεψε που τον είδα σήμερα το μεσημέρι. Στο ΣΚΑΙ! Και γιατί θα μου πεις το θαυμαστικό δίπλα από το όνομα του καναλιού. Είναι επειδή μου έχουν «κάνει ένεση» το κοινωνικό τους πρόσωπο σε αυτό το κανάλι. Από τις πολλές αναδασώσεις, τα δωρεάν φάρμακα, τις κούτες της Εκκλησίας και το «Όλοι μαζί μπορούμε» είδα να πετιέται και το αυγό του φιδιού. Λέω δεν μπορεί ντοκιμαντέρ για τις κόμπρες θα είναι. Έλα όμως που ήταν «πολιτική» συζήτηση.

Όμως θα πρέπει να το παραδεχτούμε. Οι εποχές που τον καλούσες στο στούντιο μαζί με άλλους τελείωσαν. Δυο στον καναπέ και ο χρυσαυγίτης χώρια σε ζωντανή σύνδεση. Δεν χωρούσε στο καναπεδάκι με τον Άδωνη και τον Βαρεμένο ή δεν είχε βενζίνη να φτάσει μέχρι το στούντιο;

Αλλά όλα κι όλα, η Big Brother εικόνα του πάνω από τα κεφάλια τους εντυπωσιακή. Και να τον προσφωνούν «κύριε» και «κύριε» και σας «παρακαλώ κύριε». Και να μην τολμούν να αρθρώσουν λέξη. Και να τον ρωτάει ο συμπαρουσιαστής: «Η ιδεολογία σας είναι φασιστική;». Πιο sos ερώτηση δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στο σύμπαν. Βέβαια δεν τολμούσε να του πει κατάμουτρα «Είσαι φασίστας;» γιατί ο κύριος Κασιδιάρης όταν το ακούει αυτό φουντώνει.

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια προσπάθησε να τον στριμώξει ρωτώντας για τις επιθέσεις που δέχτηκαν Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία.

«Όποιος Πακιστανός, Αφγανός ή οποιοσδήποτε πειράξει Έλληνα πρέπει να του κοπεί το χέρι» της είπε ο κύριος Κασιδιάρης «αυτή είναι η επίσημη θέση του κόμματος» την αποτελείωσε. Και τότε η κυρία Αντωνοπούλου είπε την μεγαλύτερη σοφία του κόσμου: «Μα μιλάμε τότε για τον νόμο της ζούγκλας». Ναι, δεν θα το πιστέψεις, ζούμε τους νόμους της ζούγκλας κυρία Αντωνοπούλου μου. Και εσείς καλείτε την ζούγκλα στο στούντιο και την αναπαράγεται. Τι νέο δηλαδή περιμένεις να ακούσεις από τον Κασιδιάρη; Τι καινούριο θα προσθέσει ακόμα μια εμφάνιση του στην τηλεόραση; Η απάντηση είναι έσοδα.

Και φτάνουμε λοιπόν στο φινάλε. Και διακόπτουν για διαφημίσεις. Και επιστρέφουν με το παρεάκι να έχει διαλυθεί. Και τότε η παρουσιάστρια λέει ανακουφισμένη: «Επιτέλους μόνοι».

Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί μπορεί να σας αντιπαθήσει ο κόσμος; Θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι σας αναγκάζουν να καλέσετε χρυσαυγίτες. Δεν σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Τους θέλατε και τους καλέσατε γιατί είστε επιχειρήσεις και καλείτε αυτόν που σας τα φέρνει. Τουλάχιστον παραδεχτείτε το και μην το «παίζετε» τοοοσο κοινωνικά ευαίσθητοι.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια