Γιατί αποσύρονται 47 αεροσκάφη, 11 πλοία του Στόλου ,400 άρματα από την στιγμή που δεν μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε ;


Αποσύρονται 47 αεροσκάφη, 11 πλοία του Στόλου ,400 άρματα! `Ξεσκαρτάρισμα` λόγω κρίσηςΑλήθεια ποιος αποφασίζει να αποσύρουμε όλα αυτά τα όπλα από την άμυνα της χώρας μας από την στιγμή που δεν έχουμε την δυνατότητα λόγω της οικονομικής κρίσης να  τα αντικαταστήσουμε  ; 
Ποιος θα πάρει αυτή τη
μεγάλη ευθύνη ; Μάλλον ο Σαμαράς.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός γιαυτό που ετοιμάζουν να κάνουν.
Εάν τελικά αποσυρθούν χωρίς αντικατάσταση αυτό συνεπάγεται με ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και κάποιος θα κερδίσει επάξια τον τίτλο του ΠΡΟΔΟΤΗ.

Είναι απορίας άξιο την στιγμή που η γείτονα χώρα συνεχώς εξοπλίζετε, εμείς να αφαιρούμε όπλα από την άμυνα μας
Παράδειγμα: Αν αποσυρθούν τα 400 τανκ με τι θα πάμε στη μάχη ;  
μήπως με ποδήλατα ή με αγροτικά που θα έχουν ένα κανόνι στη καρότσα ;

Επειγόντως εδώ και τώρα απαντήσεις....


“Ξεσκαρτάρισμα” στις Ένοπλες Δυνάμεις,λόγω οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert, στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος με την αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ , έπεσαν στο τραπέζι συγκεκριμένοι αριθμοί για “ξεσκαρτάρισμα” του ελληνικού οπλοστασίου.

47 αεροσκάφη,11 πλοία και 400 άρματα μάχης πάνε για απόσυρση. 

Για τα αεροπλάνα η απόσυρση των A 7 και των RF 4 ήδη ανακοινώθηκε. 

Για άρματα μάχης έγινε λόγος για 400 άρματα μάχης “φωτογραφίζοντας” προφανώς τα M 48 και Μ 60, αλλά είναι σαφές ότι αυτά τα άρματα πρέπει να αντικατασταθούν πριν αποσυρθούν. Διαφορετικά δεν μπορούν να αποσυρθούν.

Για τα πλοία του στόλου. Δύο φρεγάτες, τρία ναρκαλιευτικά, ένα Zubr,μία πυραυλάκατος,ένα πετρελαιοφόρο,τρία βοηθητικά θα αποσυρθούν από το στόλο.

Όλα αυτά ή τα περισσότερα θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια με πρόγραμμα και σχέδιο αντικατάστασης όπου κρίνεται απαραίτητο. Τώρα με το “μαχαίρι στο λαιμό” από τη τρόϊκα, αποσύρουμε οπλικά συστήματα, χωρίς να γνωρίζουμε πότε και πως θα τα αναπληρώσουμε.

Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια εντοπίζεται στην Πολεμική Αεροπορία,όπου η ψαλίδα με την τουρκική ΠΑ έχει ήδη ανοίξει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια