«Καμάκι» από γυναίκα ναυτικό «gay» σε πλοίο της γραμμής!


Είναι μέλος πληρώματος πλοίου της γραμμής... και την πέφτει ανοιχτά σε γυναίκες! Το περίεργο όμως είναι ότι αναφερόμαστε σε γυναίκα και όχι σε άνδρα!
Πρωταγωνίστρια, ένστολη γυναίκα (ντυμένη στα λευκά), η οποία εργάζεται σε πλοίο το οποίο κάνει δρομολόγια από Πάτρα (δεν αναφέρουμε τον προορισμό....
για να μην «φωτογραφίσουμε» την γυναίκα) και η οποία δεν διστάζει να κάνει... «καμάκι» σε όποια επιβάτιδα την εντυπωσιάσει!

Η εν λόγω «ναυτικός» ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία για να μπορέσει να βρει... το έτερον της ήμισυ! «Εντοπίζει» στα σαλόνια του πλοίου γυναικοπαρέες (αφού πρώτα εξακριβώσει μετά βεβαιότητας πως δεν συνοδεύονται από άνδρα), πιάνει κουβέντα μαζί τους, τις ρωτά αν είναι παντρεμένες και στη συνέχεια με περισσό θράσος αποκαλύπτει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Και μάλιστα... δεν δηλώνει λεσβία αλλά... gay.

Η ένστολη ναυτικός δεν έχει προτίμηση σε Ελληνίδες ή «αλλοδαπές»! Αρκεί να μπορεί να μιλήσει μαζί τους και να διαπιστώσει πως... ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της! Σε κάποιες περιπτώσεις (σύμφωνα με όσα μας είπαν) «ξεχωρίζει» κάποια από την παρέα και προσπαθεί να την «απομονώσει» ακόμη και με την μέθοδο της... προσβολής των υπολοίπων. «Εσύ είσαι πολύ ωραία ενώ οι φίλες σου δεν μου αρέσουν», είπε πρόσφατα σε παρέα τριών γυναικών που καθόντουσαν στο σαλόνι του πλοίου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η γυναίκα ναυτικός έφαγε... χυλόπιτα, αφού το «καμάκι» της δεν ευστόχησε! «Είμαι straight» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση της Πατρινής που ταξίδευε και προκάλεσε τα βλέμματα της ομοφυλόφιλης.

Γνωρίζουν στο πλοίο!
Στο πλοίο οι περισσότεροι γνωρίζουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις της ναυτικού. Δεν γνωρίζουμε όμως αν ξέρουν... και τις κινήσεις της! Πάντως όπως μας είπαν, ακόμη και... εκ πρώτης όψεως, εύκολα κάποιος καταλαβαίνει τι της αρέσει αλλά και ότι επιθυμεί να έχει... το πάνω χέρι στη σχέση. Άλλωστε αν λάβουμε υπ' όψιν μας και τη γενικότερη συμπεριφορά της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά της, πόσο μάλλον να ομολογήσει... τις θηλυκές προτιμήσεις της. Αυτό όμως που πιθανόν δεν γνωρίζει είναι ότι οι ελληνίδες -τουλάχιστον- επιβάτιδες στο πλοίο αναφέρονται με λεπτομέρειες στη ναυτικό, αφού αν μη τι άλλο- τους προκαλεί εντύπωση να τους κάνει «καμάκι» και μάλιστα ένστολη γυναίκα ναυτικός!
dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια