Το κτήνος της Πάρου λέει ότι τον έδειραν στο τμήμα.


Ρε βρωμιάρη Πακιστανέ που έχεις το θράσος να κάνεις καταγγελία ότι σε χτύπησαν, (προφανώς κάποιος αναρχοαριστερός σε συμβουλεύει) , έπρεπε να σε σαπίσουν στο ξύλο σκουλήκι.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 21χρονος Πακιστανός ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε κατά την κράτηση και τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για να απολογηθεί.

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου, παρέμειναν τη νύχτα.... ένας ειδικός φρουρός, ο σκοπός των κρατητηρίων κι ένας ντελιβεράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κελί.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας αμέσως σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και οδήγησε σε χώρο κράτησης τους καταγγελλόμενους.
Πάντως αναμένεται με το πλοίο της γραμμής ιατροδικαστής από την Αθήνα ώστε να εξετάσει τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης και ν' αποφανθεί εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Καταγγέλλει ότι τον χτύπησαν και στο πλοίο αστυνομικοί
Σύμφωνα με όσα σημειώνονται από το Κυκλαδίτικο site, ο Πακιστανός στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από αστυνομικούς και στο πλοίο κατά τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για ν' απολογηθεί στον εισαγγελέα.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια