Δείπνο με παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ...

Προβληματισμό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προκαλεί το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που σε συνέχεια της «ανταρσίας» έξι βουλευτών -μεταξύ των οποίων ο...Γιώργος Παπανδρέου- που καταψήφισαν χθες τον νόμο για τα ΑΕΙ, εκλαμβάνεται ως θρυαλλίδα εξελίξεων στο κόμμα.

Αργά,....

χθες το βράδυ, το περιστατικό συζητήθηκε εκτενώς σε «σύναξη» που είχαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου και διαμένουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη. «Εντάξει, μπορεί ο Χρυσοχοΐδης να ήταν προκλητικός, αλλά δεν γίνεται και ο πρόεδρος να τσακώνεται τρεις φορές την ημέρα, με όποιον συνομιλεί», ήταν το ...κλίμα της συνάντησης, που ανέλαβε να μεταφέρει στον Ευάγγελο Βενιζέλο σε προγραμματισμένη συνάντησή τους σήμερα το πρωί ο κ. Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη «σύναξη» παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χρήστος Αηδόνης, Γιάννης Δριβελέγκας, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Ντόλιος, Θεόδωρος Παραστατίδης κ.α., και μεταξύ τύρου και αχλαδίου, σχολίαζαν ότι μόνο χθες ο κ.Βενιζέλος τσακώθηκε δύο φορές με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -μία το μεσημέρι στο γραφείο του, οπότε του είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ τόσο εκείνος όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου και μία το βράδυ, στη Βουλή για τα μέτρα- και μία με τον Γιάννη Στουρνάρα στη σύσκεψη των τριών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. «Από εκεί που είχαμε τον Παπανδρέου που εμφανιζόταν μπροστά του οποιοσδήποτε, του έλεγε ο,τιδήποτε και άκουγε με στωικότητα, πήγαμε στο άλλο άκρο με τον Βενιζέλο να μη σηκώνει κουβέντα» έλεγαν βουλευτές.

Οι ίδιοι πάντως, αναρωτιούνταν πώς γίνεται να μείνει τώρα στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρυσοχοΐδης, με κάποιους μάλιστα να θέτουν εαυτούς στη θέση του, λέγοντας πως θα έφευγαν...

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια