«Ρε μ@@@@ δώσε μου τα λεφτά!» - Ληστεία με το... καλημέρα σας στην Ιχθυόσκαλα


Ο ληστής του έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι και απαίτησε να του δώσει όσα λεφτά είχε. Στην αρχή, ο ταμίας νόμιζε πως κάποιος του κάνει πλάκα... Όλα έγιναν μέσα σε 1,5-2 λεπτά!
Ώρα 08:20, ο ταμίας στην κεντρική είσοδο της ιχθυόσκαλας (εκεί όπου γίνονται όλες οι συναλλαγές) μετρά χρήματα. Έχει....
σκυμμένο το κεφάλι του και δεν είδε τους δυο κρανοφόρους άνδρες που σταμάτησαν με ένα μηχανάκι μπροστά από την κεντρική πύλη. 

Ο ένας από τους δυο κατέβηκε και κατευθύνθηκε στο ταμείο. Έβγαλε το όπλο και σημάδεψε τον 55χρονο Νίκο Κουζινό. «Ρε μ@@@@ δώσε μου τα λεφτά» ούρλιαξε. Αλλά ο κ. Κουζινός δεν πίστεψε πως στις 08:20, με την Ιχθυόσκαλα γεμάτη κόσμο και δυο άνδρες της ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας λίγο πιο μακριά, θα πήγαινε κάποιος να του βάλει το όπλο στο κεφάλι για να τον ληστέψει. Κι όμως, το έκανε... 

Ο ταμίας, πιστεύοντας πως κάποιος του κάνει πλάκα, δε σήκωσε το βλέμμα του. Ο ληστής του έβαλε το όπλο στο κεφάλι και ξαναφώναξε: «δώσε μου τα λεφτά! Ληστεία!». Και τότε, όπως περιγράφει στο NewsIt, σήκωσε το κεφάλι του και είδε να τον απειλεί ένας άνδρας (περίπου 35 ετών), που φορούσε κράνος αλλά όχι μάσκα. Ήταν Έλληνας σύμφωνα με το θύμα. 

Του κόλλησε το όπλο στο κεφάλι και επανέλαβε: «δώσε μου τα λεφτά, δώσε μου τα λεφτά». Ο ταμίας άνοιξε το συρτάρι του κι έβγαλε όσα λεφτά είχε. Αλλά ο δράστης δεν ικανοποιήθηκε. Ήθελε κι άλλα. «Και το άλλο συρτάρι, το δεύτερο», του είπε. «Δεν έχω λεφτά εκεί» απάντησε ο κ. Κουζινός κι έβγαλε το συρτάρι από τη θέση του για να του το δείξει. 

Μόλις είδε πως δεν υπήρχαν άλλα λεφτά, ο ληστής έχασε την ψυχραιμία του και τα χέρια του άρχισαν να τρέμουν. Φαίνεται πως ήταν άπειρος. 
Εκείνη την ώρα, ένας επόπτης βλέπει πως κάτι συμβαίνει και φωνάζει: «τι γίνεται εκεί; Που πας εσύ;». Ο ληστής σηκώνει ο όπλο, με τρεμάμενο χέρι και τον σημαδεύει. Και αμέσως το βάζει στα πόδια. 

Ο συνεργός του τον περίμενε 10 μέτρα μακριά, πάνω σε μια μηχανή. Ανέβηκε και εξαφανίστηκαν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια