Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ


Μεγάλη εικόνα έχουν δι' εαυτούς εις τον νυν κόμμα της μείζονος αντιπολιτεύσεως και αναλόγως ενεργεί -και φωνασκεί-το κομματικό τους δελτίο, η “ΑΥΓΗ» χαμηλότατης κυκλοφορίας ως γνωστόν.
Δεν έπρεπε, συμφώνως με ανυπόγραφο σημερινό σχόλιο («ΡΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ», τελευταία σελίδα), να γίνει....
ο εξωδικαστικός συμβιβασμός Ελληνικού Δημοσίου-SIEMENS, την παραμονή της επισκέψεως Σαμαρά(φαντάζομαι ότι εννοούν τον πρωθυπουργό..) εις το Βερολίνο και επιπλέον εν όψει της ...συζητήσεως εις τη Βουλή της σχετικής επερώτήσεως του ΣΥΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. "Σκάνδαλο επί σκανδάλου και σκανδαλώδης χειρισμός από το μιντιακό σύστημα του Μνημονίου", εκτιμούν.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Μα προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ δεν είναι το κυβερνών κόμμα εις την Ελλάδα. Μέχρι-φευ- να γίνει...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το τελευταίο βέλος του αυτόκλητου εισαγγελέα αφορά την "αμέριστη" αδιαφορία από τα συστημικά μίντια (ανύπαρκτη λέξη εις την καθ' ημάς γλώσσα, υπάρχει το αρκτικόλεξο ΜΜΕ), τηλεοράσεις, σάιτ (υπάρχει το ιστότοποι ή ψηφιακοί τόποι εις την καθ΄ημάς γλώσσα επίσης) και εφημερίδες, τα οποία όφειλαν να αναπαραγάγουν το δημοσίευμα του φύλλου τους της Κυριακής, γιά το νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού. Δεν το έπραξαν και είναι ως εάν να υπάρχει συνενοχή τους, πάντοτε κατά την πρωϊνή της Αριστεράς;

Και γιατί τό όφειλαν, παρακαλώ; Έκαστο ΜΜΕ έπραξε κατά την κρίση του, αν θέλετε και βάσει των συμφερόντων του. Η συγκεκριμένη εφημερίς είναι τόσον τιμία και άμεμπτη; Αυτοί πόσες φορές έχουν αναπαραγάγει αντιστοίχως δημοσιεύματα άλλων ΜΜΕ, ει μη μόνον γιά κομμαστικούς σκοπούς; 

Πάντως οπωσδήποτε έχουν μεγάλη ιδέα δι' εαυτούς, αντιστρόφως ανάλογη των πωλήσεων του φύλλου. Αλλά έχουν, υπέρ εαυτών, ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: Την ώρα που άλλα ΜΜΕ δεν τα βγάζουν ή και έκλεισαν (όπως η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"), λόγω οικονομικής στενότητος, η μικρή "ΑΥΓΗ" δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, ίσως και με την εισροή εις το Ταμείο της πόρων από το ποσό της κρατικής επιχορηγήσεως, προς το κόμμα που την χρηματοδοτεί. Επί το απλούστερον: Τζάμπα χρήμα εις θυγατρική επιχείρηση του ΣΥΝ, υπό συνθήκες μηδενικού ουσιωδώς δανεισμού από τις Τράπεζες προς ανταγωνιστικές επιχειρήσεις ΜΜΕ. 

Τα περί άνισου ανταγωνισμού τους είναι κενό γράμμα;

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια