Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος, Συγγρού και Πειραιώς


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος, Συγγρού και ΠειραιώςΣυγκεκριμένα, πραγματοποιείται προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους παρακάτω οδικούς άξονες, σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, περιοχής Δήμων Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Αθηναίων και Καλλιθέας:



α) Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της στάσης λεωφορείων "Φλοίσβος" έως τη Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 07.00΄.


β) Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Αλίμου έως την οδό Πικροδάφνης - Έλλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, κατά τις ώρες 00.01΄ έως 07.00΄.


γ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθ. Διάκου έως την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάληρο, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες αργίες, καθώς και τις παραμονές αυτών, οπότε το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.


δ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αμβρ. Φραντζή έως την οδό Δημητρακοπούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάληρο, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.


ε) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Καλλιρρόης έως την οδό Αμβρ. Φραντζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.


στ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αμβρ. Φραντζή έως την οδό Λυσικράτους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες τις επίσημες αργίες, καθώς και τις παραμονές αυτών, οπότε το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.


ζ) Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλατείας Ομονοίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Στα τμήματα από Μενάνδρου έως Δεληγιώργη και από Σωκράτους έως Μενάνδρου (λωρίδα αποκλειστικής κυκλοφορίας Μέσων Μαζικής Μεταφοράς), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μόνο κατά τις ώρες 00.30΄ έως 05.00΄.


Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται στους παραπάνω οδικούς άξονες σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στην περιοχή των έργων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.


Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.


Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια