Σαμαράς: Αυτό το πακέτο μέτρων θα είναι το τελευταίο (χα χα χα μέχρι το επόμενο)

(Πολλές από τις περικοπές που περιλαμβάνονται στο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. είναι δύσκολες, επώδυνες και  πονάνε, αλλά είναι  αναπόφευκτες γιατί χωρίς αυτές η χώρα θα επέστρεφε στο σημείο μηδέν και θα έβγαινε από το ευρώ)
Έτσι είπε ο Αντωνάκης με μεγάλη υπερηφάνεια, ότι τελειώνουν τα βάσανα του λαού με αυτά τα μέτρα.
Σαν τον ανεκδιήγητο GAP που μας έλεγε ότι θα βγούμε στις αγορές στις αρχές του '12.
Αντώνη τα κείμενα που διαβάζεις είναι δικά σου η του κολλητού σου που του έμειναν και απλά αλλάζεις τις ημερομηνίες ;

Θα είναι το τελευταίο πακέτο μέτρων για το 2012 , από το 2013 έχουμε και βλέπουμε , καινούργια χρονιά , θα έχουν περάσει και τα Χριστούγεννα , ο κόσμος θα είναι πάλι νιρβάνα , θα σκάσει μύτη κανα πακετάκι . Εγώ αναρωτιέμαι τι θα καταφέρουν κόβοντας πάλι μισθούς , συντάξεις ,δώρα και τα συναφή. 
Eνα μικρό παιδί.... να ρωτήσεις θα σου πει ότι μειώνοντας το εισόδημα έχεις αυτόματα πτώση στην αγοραστική δύναμη οπότε μειωμένα έσοδα από το κράτος , εκτός και αν νομίζουν ότι 9.903.268 Έλληνες έχουν κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία . 
Θα ζήσουμε τραγικές στιγμές .

Μπλα μπλα μπλα μπλα…Το κακοπαιγμένο έργο του GAP σε επανάληψη…Το τελευταίο μέχρι το επόμενο και αόριστες κουβέντες περί αποκατάστασης αργότερα κτλ κτλ.
Ίδια ρητορεία, ίδια πολιτική, ίδια αποτελέσματα, ίδιες υποσχέσεις. Τσάμπα τα λεφτά που φύγανε για δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Μιλάμε δηλαδή για περαιτέρω οικονομική διάλυση του κοινωνικού ιστού, του μισθωτού και του συνταξιούχου με δημοσιονομικές αλλαγές για να βγουν τα νούμερα, χωρίς δομικές αλλαγές. Αν κρίνουμε και από το σχέδιο “ανάπτυξης” του Χατζιδάκη, πάλι οι κατασκευές θα κονομήσουν, θα κάνουν και μερικοί εργάτες (πιο φτηνοί ακόμα αλλοδαποί κυρίως) κάποια μεροκάματα, να έχουν λεφτά και οι τραπεζίτες να δανείζουν ο ένας τον άλλο. Δηλαδή τα ίδια όπως τα τελευταία 20 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια