Τρέχει ο Νικήτας ασταμάτητα για την υποψηφιότητά του.


Από την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας του για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ,ασχολείται μονίμως και αποκλειστικώς με τη ζύμωση και την άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους

Εξʼ ονόματος και μόνο....
είναι γεννημένος νικητής άρα όταν χάνει και μάλιστα με παταγώδη τρόπο ,το μόνο που έχει «καταδικαστεί» να κάνει είναι να προσπαθήσει διπλά και τριπλά την επόμενη φορά.

Ο λόγος για τον Νικήτα Κακλαμάνη που επιλέγει από την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας του για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ να ασχολείται μονίμως και αποκλειστικώς με τη ζύμωση και την άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους .

Δηλαδή, τους βουλευτές και τα άλλα μέλη του ανώτατου κομματικού οργάνου της ΝΔ το οποίο συνέρχεται την Πέμπτη για την εκλογή του νέου γραμματέα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, ο Νικήτας μίλησε και συναντήθηκε με όσους Νεοδημοκράτες βουλευτές βρίσκονται στην Αθήνα και σήμερα από το πρωί το έχει ρίξει στα τηλέφωνα αφού οι περισσότεροι βρίσκονται εκτός γραφείων.

Καμία αντιπαράθεση, κανένα σχόλιο για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Ουδείς άκουσε το παραμικρό από τον Νικήτα εναντίον των άλλων κι όσοι τον γνωρίζουν από παλιά ξέρουν ότι ο Κακλαμάνης δεν αντιπαρατίθεται υπόγεια. Στις τόσες δεκαετίες που ασχολείται με εκλογές ( σς από το 1965! ) , μόνο μια φορά επιτέθηκε σφοδρότατα σε αντίπαλο του κι αυτός ήταν ο Καμίνης 

Και δυστυχώς είχε απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς, γιατί την ήττα του Νικήτα στις δημοτικές εκλογές την πληρώνουμε όλοι εμείς σήμερα οι Αθηναίοι του κέντρου με το σκουπιδαριό , την εγκατάλειψη, τους λαθρομετανάστες , την πεθαμένη αγορά και έναν δήμαρχο εξαφανισμένο και εγκληματικά χαμένο στη νωχελική μετριότητα του.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια