Σκληρή ανακοίνωση του Ν. Κακλαμάνη στον Γ. Καμίνη για τις πλαστές κάρτες στάθμευσης.


Με αφορμή το θέμα με τις πλαστές κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης, που κυκλοφόρησαν στον δήμο Αθηναίων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Μόλις τη περασμένη Παρασκευή, ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Γιώργος Καμίνης κατάφερε να «ανακαλύψει» τις πλαστές κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης, που κυκλοφορούσαν στη πρωτεύουσα με αποτέλεσμα κάποιοι επιτήδειοι να «θησαυρίζουν» σε βάρος των νομοταγών δημοτών αλλά και
επισκεπτών της πόλης.

Αν, ο κ. Γ. Καμίνης και οι συνεργάτες του είχαν τη στοιχειώδη ενημέρωση τότε θα γνώριζαν ότι το μείζον ζήτημα των πλαστών καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης έχει δει το φως της δημοσιότητας στον
ηλεκτρονικό Τύπο από το Σάββατο 11 Αυγούστου.

Άγνωστο γιατί, το θέμα γνωστοποιήθηκε μόλις πριν από τέσσερα εικοσιτετράωρα, με τη δημοτική αρχή να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποσείσει από πάνω της, τις τεράστιες ευθύνες, που της αναλογούν για ένα ακόμη σκάνδαλο επί ημερών της.

Στην ανακοίνωσή του, μάλιστα, ο κ. Γ. Καμίνης αυτοεπαινείται γιατί από τις  16 Μαΐου τον έλεγχο και τη διαχείριση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης έχει στα χέρια του ο δήμος.

Πραγματικά, αναρωτιόμαστε, αν τώρα, που ο δήμος είχε (;) υπό τον έλεγχο του συστήματος, κυκλοφορούν πλαστές κάρτες, τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε ενδεχόμενο που δεν τον είχε;

Σε κανένα σημείο όμως, ο δήμαρχος Αθηναίων, δεν αναφέρει ποιος είχε την ευθύνη του συστήματος και σε ποιον καταλογίζεται προσωπικά και όχι γενικά σε υπηρεσιακό επίπεδο, αφού η απάτη ανέρχεται σεδεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Γι’ αυτό και τον καλούμε να ενημερώσει πάραυτα τον αθηναϊκό λαό, αφού πρέπει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για ένα γεγονός, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην εξάχρονη λειτουργία του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Επιτέλους, ο άλλοτε συνήγορος του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει, ότι πλέον πρέπει να υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών της Αθήνας με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τη παραμικρή καθυστέρηση".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια