Τα ρεζιλίκια των Άγγλων στους Ολυμπιακούς.....


Τα παρατράγουδα των Ολυμπιακών ΑγώνωνΘα θυμάστε ότι το 2004 οι Βρετανοί ήταν οι μεγαλύτεροι επικριτές της Αθήνας, κατηγορώντας τη μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν την τελετή έναρξης ότι δεν θα τα καταφέρει. Τελικά στους Ολυμπιακούς της Αθήνας όλα πήγαν καλά, αλλά σε αυτούς του Λονδίνου τα παρατράγουδα ήταν καθημερινό φαινόμενο. Δείτε ποιες ήταν οι χειρότερες στιγμές των Λονδρέζων.


Η γυναίκα δίπλα στην σημαία της Ινδίας

Στην Τελετή Έναρξης μια κυρία με κόκκινο πουκάμισο παρήλασε μαζί με την αποστολή της Ινδίας και μάλιστα δίπλα στον σημαιοφόρο, χωρίς κανείς να την αποτρέψει ή να καταλάβει πώς βρέθηκε εκεί!

Ο δήμαρχος Λονδίνου «κόλλησε» στον αέρα

Στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων των Αγώνων ο εκκεντρικός δήμαρχος του Λονδίνου έκανε ένα ακροβατικό τύπου Ιντιάνα Τζόουνς, μόνο και μόνο για να κολλήσει στον αέρα και να γίνει ρεζίλι σε όλον τον κόσμο.

Η λάθος Κορέα

Στην πρώτη κιόλας αγωνιστική σημαία, οι Βρετανοί εμφάνισαν τις παίκτριες της Βορείου Κορέας δίπλα στη σημαία της Νοτίου, με αποτέλεσμα αυτές να αποχωρήσουν από το γήπεδο!

Η σημαία των ΗΠΑ που έπεσε

Στην απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στο τένις γυναικών στην Σερίνα Γουίλιαμς, η σημαία των ΗΠΑ ξεκόλλησε και έπεσε στο χορτάρι του Γουίμπλεντον!

Η διαπίστευση με το λάθος πρόσωπο

Ο 18χρονος 100άρης Άνταμ Τζέμιλι παρέλαβε την κάρτα διαπίστευσής του, μόνο που επάνω της υπήρχε η φωτογραφία κάποιου άλλου. Η γκάφα γίνεται ακόμη πιο μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τζέμιλι είναι Βρετανός!

Το μπουκάλι κατά του Μπολτ

Ένας θεατής εξαπέλυσε ένα πλαστικό μπουκάλι κατά του νικητή των 100μ. Τζαμαϊκανού Μπολτ ακριβώς την στιγμή που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει την κούρσα του τελικού. Το μπουκάλι, ευτυχώς, δεν έφτασε στον στόχο του, ο μεθυσμένος θεατής ακινητοποιήθηκε από μια Γερμανίδα αθλήτρια του τζούντο που έτυχε να βρίσκεται κοντά του και συνελήφθη αργότερα από την ασφάλεια του σταδίου. Τι θα είχε γίνει όμως αν το μπουκάλι έφτανε 2 μέτρα πιο πέρα;
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια