Aπαγωγή ανήλικης και εξώθηση σε χρήση ηρωίνης!


Ρόδος: Aπαγωγή ανήλικης και εξώθηση σε χρήση ηρωίνης! Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα: ερωτική απαγωγή 17χρονης και εξώθηση ανήλικης στη χρήση χασίς και ηρωίνης, μέχρι σημείου απόλυτης εξάρτησης.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής», ο 31χρονος αφού συνήψε ερωτική σχέση με τη 17χρονη της χορηγούσε....
χασίς και ηρωίνη από το 2009 μέχρι το 2011, ενώ γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.


Κεντρικά πρόσωπα στη συγκλονιστική υπόθεση αποτελούν και οι γονείς της ανήλικης, οι οποίοι αναγκάστηκαν να καταθέσουν μήνυση κατά του 31χρονου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το δρόμο που βίωσαν και βιώνουν. Η κόρη τους μετά τη γνωριμία με τον 31χρονο εγκατέλειψε το νυχτερινό λύκειο και το σπίτι της και εγκαταστάθηκε στο δικό του σπίτι τον Ιανουάριο του 2009. Λίγες μέρες αργότερα η κόρη τους επέστρεψε στο σπίτι και έδειχνε μεταμέλεια.


Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο πατέρας της μάλιστα για να αποφύγει τα χειρότερα, της έδινε χρήματα με τα οποία πήγαινε και προμηθευόταν τη δόση της.


Προετοιμαζόταν για να μεταβούν στο κέντρο αποτοξίνωσης και όπως αναφέρεται, επανεμφανίστηκε ο 31χρονος και η ανήλικη άλλαξε γνώμη μη θέλοντας να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.


Οι γονείς επισημαίνουν, τέλος, στη μήνυσή τους ότι από πολλές αξιόπιστες και διασταυρωμένες πηγές, ανθρώπων σοβαρών, πληροφορήθηκαν ότι ο 31χρονος εξωθεί την κόρη τους στην πορνεία στον Αρχάγγελο Ρόδου, κοντά στο Κέντρο, πλησίον της Εκκλησίας του Αγίου Αντωνίου και στο χωριό Απόλλωνα.


Σκοπός του ζευγαριού ήταν και φέρεται να παραμένει η τέλεση γάμου πλην όμως μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό λόγω της ανηλικότητάς της και της μη συγκατάθεσης των γονέων της.


Μετά την επιστροφή της στην πατρική της οικία, ο πατέρας της ανήλικης κατέβαλε προσπάθειες προκειμένου να απεξαρτοποιηθεί από τα ναρκωτικά ενόψει του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος είχε εξαφανιστεί από τη ζωή της.


Στις 14 Φεβρουαρίου 2011, η προσπάθεια του πατέρα της ανήλικης να διαρρήξει την ψυχική εξάρτηση της θυγατέρας του από τον κατηγορούμενο οδήγησε σε ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις με αποτέλεσμα ο 31χρονος να τον εξυβρίσει και να τον απειλήσει. Στη συνέχεια φέρεται να επιχείρησε να τον τραυματίσει πετώντας του τούβλα.


Με μαρτυρικές τους καταθέσεις οι γονείς της ανήλικης ισχυρίστηκαν ότι ο κατηγορούμενος την εξέδιδε σε διάφορους έναντι αμοιβής, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση του.


Ο ισχυρισμός αυτός δεν προέκυψε ωστόσο από κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Παρά το γεγονός ότι οι γονείς της ανήλικης, ισχυρίζονται πως πληθώρα προσώπων μπορεί να επιβεβαιώσει τα ανωτέρω, ουδείς κατέθεσε σχετικώς, η δε ανήλικη τα αρνείται κατηγορηματικά.


Απολογούμενος ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας αρνήθηκε κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα ισχυριζόμενος ότι είναι ερωτευμένος με την 17χρονη και ότι σκοπεύουν να παντρευτούν.
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια