24 χρονο παλικάρι ήθελε να βιάσει 85χρονη.


Απίστευτο: 24χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 85χρονη στο ΑγρίνιοΟ νεαρός άνδρας, σύμφωνα με το aerasfm.gr, επισκέφθηκε το σπίτι της ηλικιωμένης και με την πρόφαση ότι θέλει να πάει τουαλέτα τής ζήτησε να μπει στο διαμέρισμα. Εκείνη ανυποψίαστη άφησε το νεαρό να περάσει το κατώφλι του σπιτιού της, ενώ η ίδια πήγε στην κουζίνα να ετοιμάσει καφέδες.

Ξαφνικά, ο 24χρονος....
βγήκε από την τουαλέτα και πήγε στην κουζίνα γυμνός, άρπαξε τη γυναίκα και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.

Στο τέλος η γυναίκα του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε 80 ευρώ και αφού ζήτησε από τη γυναίκα να μην τον καταγγείλει, αποχώρησε.

Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.




newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια