Το tweet της Γερμανίδας όντως αναρτήθηκε προς λύπη κάποιων μπλόγκερ


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Από το μεσημέρι που γράψαμε για το συγκεκριμένο tweet πολλοί "φίλοι" μπλόγκερ μας λοιδορούσαν ότι πιαστήκαμε κορόιδα και πως δεν υπήρξε ποτέ tweet. Όμως η δική μας έρευνα έλεγε άλλα και τελικά δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά.
Παιδιά την επόμενη φορά μην βιαστείτε πάλι να μας κατηγορήσετε γιατί στο τέλος γίνεστε γραφικοί.





Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που εξέδωσε ανακοίνωση η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ) με την οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως υπήρξε tweet, που ήταν όμως αποτέλεσμα... χακαρίσματος του λογαριαμού της αθλήτριας!


Συγκεκριμένα εξέφρασε την αγανάκτηση της διότι «άγνωστοι», όπως ισχυρίζεται, φέρονται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.


«Είναι εξοργιστικό το ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις... Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό», ανέφερε ο επικεφαλής της Γερμανικής Ολυμπιακής. Αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ.


Ο Φέσπερ πρόσθεσε ότι ενημέρωσε την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή για το ζήτημα. Η Κέλερ, παίκτρια του χόκεϊ, θα είναι η σημαιοφόρος στην αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.


Πάντως πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι παρά την ανακοίνωση που δείχνει...χάκερ, η Γερμανίδα αθλήτρια έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό σε Facebook και Twitter...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια