Γιακουμάτος: "Καλύτερα να μου κόψουν τον κ... παρά συντάξεις"


Την ανάγκη να βρεθούν ισοδύναμα για να μην υπάρξουν οριζόντιες περικοπές καθώς οι πολίτες δεν «αντέχουν άλλο» τόνισε ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.


Ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε χαρακτηριστικά....
«πέντε δισ. είναι η εκκίνηση για διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό, είναι το ένα ισοδύναμο. Δεύτερο έιναι ο ηλεκτρονικός τζόγος, το λέω χρόνια, δεν έχει γίνει ακόμα. Τρίτο, τα φρουτάκια έχουν 1 δισ. Τέταρτο, να προχωρήσουμε το πετρέλαιο... Όλα αυτά είναι ισοδύναμα μέτρα που μπορούν να καλύψουν τις τρύπες, δεν βγαίνει αλλιώς. Αν δεν κάνεις μια πολιτική «φαστ τράκ» και στους νόμους ακόμα, δεν γίνεται. Εκεί που είναι «να κόψω μισθό και σύνταξη, ας μου κόψουν εμένα τον κ..ο.».


Υπογράμμισε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις και επιτέθηκε στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ και τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας:


«Πρέπει με τόλμη και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε και να αγνοήσουμε τους κινδύνους που λέει η κάθε Κασσάνδρα στυλ ΣΥΡΙΖΑ, ο κάθε Σκοτεινόπουλος, ο κάθε Φωτόπουλος, ο καθένας που έχει βρει τα κεκτημένα και κάθεται επάνω και υποφέρει η κοινωνία και αυτός παριστάνει και το αντράκι. Παριστάνεις το αντράκι αλλά έχεις εξασφαλίσει και συνδικαλιστικά και εργασιακά και το ρεύμα δωρεάν, αυτό είναι αλητεία…»


Ερωτηθείς εάν συμπεριλαμβάνει και συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ απάντησε: «Όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις είναι η σκοτεινιά και η αραχνιά στην Ελλάδα»


Σε άλλη ερώτηση αν η κυβέρνηση θα περπατήσει είπε:


«Γιατί να μην περπατήσει; Είναι 6 πόδια. Να πέσουν τα δυο, τα τέσσερα ναι να πέσουν, τα 6 γιατί; Δεν πέφτει κανένα. Όταν έχει 6 πόδια αυτή η κυβέρνηση πατά πολύ γερά».


Και εξήγησε « Θεωρώ τον Φώτη Κουβέλη πολύ σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Ο κ.Βενιζέλος έχει εμπειρία, έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του από όλα αυτά τα μέτρα και τις καταστάσεις, τις κληρονόμησε από τον Παπανδρέου, άρα έχουν και οι δυο εμπειρία και ο Σαμαράς έχει ένα όραμα για την Ελλάδα. 'Αρα αυτοί οι τρεις είναι μια γερή βάση». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια