Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ για την σωτηρία της αλλά θέλει ακόμη δουλειά.


Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε, επίσης, ότι προχωράει η διαδικασία για να πάρουν οι “κιτρινόμαυροι” φορολογική ενημερότητα, ενώ κάλεσε τον Αργυρίου να καταλάβει τα οικονομικά δεδομένα και να δεχθεί τον συμβιβασμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ στον Real fm:


Για την φορολογική ενημερότητα:
«Είμαστε σε διαδικασία να πάρουμε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Είμαστε κοντά στο ποσό της δόσης του άρθρου 44, που είναι 1,2 εκατ. ευρώ, από τις πωλήσεις. Βρισκόμαστε και σε συζητήσεις για την πώληση Λεονάρντο. Έχουμε κάνει διακανονισμούς με παίκτες, αλλά έχουμε κολλήσει στο θέμα Αργυρίου. Έχουμε συγκεκριμένα ποσά και πρέπει ο Αργυρίου να καταλάβει κάποια πράγματα. Αυτά μπορούμε να δώσουμε, είμαστε σε οριακό σημείο. Του δίνουμε το 50% μπροστά και τα άλλα σε δόσεις. Κατεβάζουμε το μπάτζετ για να πληρώνουμε και αυτές τις δόσεις».


Για τα έσοδα της ΑΕΚ και τους μετόχους: «Αν πάρουμε φορολογική ενημερότητα, θα μπορούμε να έχουμε έσοδα και από αλλού. Τα βαριά πορτοφόλια της ΑΕΚ δεν έχουν ανταποκριθεί. Αν είχαμε από αυτούς το 1,5 εκατ. ευρώ για την Εφορία, θα ήταν όλα διαφορετικά. Λένε κουράστηκαν και το σέβομαι, δεν τους κατηγορώ. Ίσως έχουν κάνει λάθος επιλογές».


Για το θέμα με τους Κινέζους: «Το θέμα με τους Κινέζους είναι άλλο θέμα. Με φορολογική ενημερότητα θα έχουμε το φιλί ζωής για 3-4 μήνες. Μετά όλα θα προχωρήσουν. Εμείς πρέπει να βοηθήσουμε τους Κινέζους να κάνουν το γήπεδο, να βοηθήσουν και την ΠΑΕ. Είμαστε μια μικρογραφία της Ελλάδας».


Για την υπόθεση Ψωμιάδη: «Με την παράταση ζωής, νομίζω θα έρθουν κάποιοι άνθρωποι κοντά μας. Μην ξεχνάμε την υπόθεση Ψωμιάδη, την χειρίζεται ο κ. Οικονομόπουλος που έχει κάνει καλή δουλειά. Αν χαθεί η ΑΕΚ, δεν μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα από εκεί. Είναι κρίσιμο το επόμενο διάστημα».


Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Πιστεύω από τον Αύγουστο θα είμαστε καλύτερα, αρκεί ο κόσμος μέχρι το τέλος του μήνα να ανταποκριθεί και να μας βοηθήσει. Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατήσω την ΑΕΚ ζωντανή, να κάνω και τον πατέρα μου λίγο χαρούμενο από εκεί που είναι».


Για πιθανές μεταγραφές: «Με την φορολογική ενημερότητα θα μπορούν να έρθουν κάποιοι παίκτες που θέλουμε. Κοιτάμε παίκτες από την εθνική Νέων που της εύχομαι και καλή επιτυχία αύριο στον τελικό, και που νομίζω θα είναι παίκτες – έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε και τρεις κανονικές μεταγραφές, με χαμηλό κόστος. Θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί πιστεύω. Μπουγαΐδης, Φούντας, Κλωναρίδης έδειξαν πέρυσι πολύ καλά στοιχεία. Προχωράμε με σεμνότητα και ταπεινότητα. Θέλουμε να ξέρει ο αντίπαλος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί την νέα σεζόν».
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια