ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ...


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΤα πήρε στο κρανίο(δεν το χει και δύσκολο) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, (ξέρετε αυτός ο αποτυχημένος που το παίζει και συγγραφέας)* με τις αναφορές του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος σχολίασε σε άρθρο του, με τον δικό του καυστικό τρόπο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φωτογραφίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. 
Ο Τατσόπουλος σχολίασε:

"Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σήμερα στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία", μοιράζει ρόλους: ο Βερέμης, η Ρεπούση, η Δούρου (δεν την κατονομάζει, απλώς την... φωτογραφίζει) κι εγώ επικεφαλής των ντιριντάχτα και των ντιντήδων, ο ίδιος προφανώς φύλακας άγγελος της μνήμης του έθνους και των ηρώων. Τσάμπα πράγμα, Φαήλε. Πνίξε τον καημό σου που δεν σε τίμησε το (ντιριντάχτα;) εκλογικό σώμα με τη ψήφο του. Live your myth in Greece"


Η τοποθέτηση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σκιαγραφεί μια πεντακάθαρη έπαρση επειδή εξελέγη βουλευτής σε αντίθεση με την ειρωνεία του προς τον Κρανιδιώτη που δεν μπήκε στη Βουλή.Προφανώς καβάλησε το καλάμι και θεωρεί ότι μόνο όσοι ψηφίστηκαν από το εκλογικό σώμα έχουν δικαίωμα να εκφραστούν...
Δεν βλέπουμε όμως να σέβεται ακόμα και αυτούς που εξελέγησαν από το λαό, αλλά δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτόν...


*σημείωση zouzouni
apospasma.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια