Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καλωσόρισε τον ΓΑΠ στην...πόλη!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΔεν πέρασε απαρατήρητη από την τοπική ΝΔ η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου και των σοσιαλιστών ηγετών σήμερα στην συμπρωτεύουσα, καθώς εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:


"Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καλωσορίζει τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και τους ηγέτες των σοσιαλιστικών κομμάτων....
της Βαλκανικής στην πόλη μας.
Δεν μπορούμε παρά να θυμίσουμε ότι στην πρώτη του επίσκεψη ως πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη ο κ. Παπανδρέου είχε υποσχεθεί ότι θα μετακαλέσει σπουδαίους ξένους ειδικούς, προκειμένου να μελετήσουν την ανάπλαση της πόλης αλλά και τα πλεονεκτήματά της ώστε να βαδίσει με σιγουριά στο μέλλον .
Λιγότερο από τρία χρόνια μετά, η Θεσσαλονίκη όχι μόνο δεν είδε πουθενά να μετακαλούνται ξένοι ειδικοί αλλά δυστυχώς έχασε και πολλούς δικούς της.
Ο εκλεκτός του κ. Γ. Παπανδρέου, δήμαρχος κ. Μπουτάρης παρακολουθεί αδιάφορος τη ζωή μας να χειροτερεύει, χωρίς ζωντάνια, κέφι και προοπτική. Ούτε ανάπλαση, ούτε μέλλον μας εξασφάλισε.
Οι αλλοτινοί χειροκροτητές του κ. Γ. Παπανδρέου αναζητούνται ματαίως και οι πολίτες δικαίως αναρωτιούνται προς τι η «τιμή» της παρουσίας τόσων επιφανών σοσιαλιστών. Τουλάχιστον ας τους θυμίσει κι ας τους ενημερώσει ότι συμπληρώσαμε 100 χρόνια ελεύθερης Ελληνικής πορείας, κι ας τους καλέσει να το θυμούνται πάντα.
Η Θεσσαλονίκη δεν ξεχνά. Ο κ. Γ. Παπανδρέου και οι εκλεκτοί του έχουν ήδη περάσει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας" 
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια