Ο Αραβαντινός μας θεωρεί μ@λ@κες και την πισίνα την βαφτίζει συλλέκτη νερού.

To Koridalos Resort και η απάντηση του Αραβαντινού
 Να μην ξεχάσουμε να πούμε για τον Αραβαντινό τον αρχιφύλακα Πασόκο του Κορυδαλού ο οποίος επιβιώνει πάντα με όλες τις κυβερνήσεις, που κατηγορήθηκε για τόσες και τόσες υποθέσεις, που προφυλακίστηκε ομόφωνα «γιατί ανέπτυξε μέσα στο χώρο των φυλακών εγκληματική δραστηριότητα, δημιουργώντας μάλιστα σχέσεις και φιλίες με επικίνδυνους κακοποιούς οι οποίοι δούλευαν για λογαριασμό του», που αποφυλακίστηκε υπό όρους τους οποίους παραβίασε, που προφυλακίστηκε ξανά και τελικά αποφυλακίστηκε.

Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος βγήκε σήμερα.... στην πρωινή εκπομπή του mega και με το θράσος που τον διακρίνει μας είπε ότι η πισίνα είναι χώρος που μαζεύουν νερό.

Όσον αφορά το μπάρμπεκιου που υπάρχει στον ίδιο χώρο, ο αρχιφύλακας του Ψυχιατρείου είπε ότι αυτό έχει κατασκευαστεί για τους εργαζομένους στην περίπτωση που θα το χρειαστούν εν ώρα υπηρεσίας κάποια Τσικνοπέμπτη.

Είπε ακόμη  ότι ο χώρος δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο και όλα έγιναν με προσωπική εργασία και χορηγίες.
Και τι είναι ο Κορυδαλλός ρε Αντώνη τσιφλίκι σου για να κάνεις ότι γουστάρεις ;
Δηλαδή δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα ; σε δημόσιο χώρο φτιάχνεις πισίνα και μπάρμπεκιου ; 

Αυτός ο τύπος μας δουλεύει όλους γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει και να λέει ότι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Μήπως ξέρετε, άλλωστε κανέναν δημόσιο υπάλληλο που να έχει την καριέρα του Αραβαντινού; Ο τύπος κατηγορήθηκε για ένα σωρό υποθέσεις, προφυλακίστηκε, αποφυλακίστηκε υπό όρους τους οποίους παραβίασε, προφυλακίστηκε ξανά για να αποφυλακιστεί και να βρεθεί τελικά ξανά το μεγάλο αφεντικό στις φυλακές Κορυδαλλού. Εδώ ολόκληρος πρώην υπουργός δικαιοσύνης, ο Κουβελάκης τον είχε κατηγορήσει για συμμετοχή σε παράνομα κυκλώματα και αντί να τιμωρηθεί ο ανθρωποφύλακας έχασε την θέση του ο υπουργός.

Πριν κάποια χρόνια ένας δημοσιογράφος απ’ το περιοδικό «Μετρό», ο Νίκος Βαφειάδης, τόλμησε να αφήσει κάποια υπονοούμενα για το «μεγάλο αφεντικό» του Κορυδαλλού, τον αρχιανθρωποφύλακα Αραβαντινό.
Το αποτέλεσμα; Ο Αραβαντινός του έκανε αγωγή και του ζητούσε 50 εκατομμύρια (δραχ ήταν τότε) για την «ηθική βλάβη που υπέστη».
Ηταν και ένα μήνυμα αυτό και σε όσους θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν.

Ο Βύρωνας ο Πολύδωρας τα είχε πει τότε όλα με δυο προτάσεις του, για τον Αραβαντινό: «Δεν είναι ανεκτό, σαν διοικητικός μηχανισμός, αυτό το πράγμα. Και να μου λέτε ότι, ξέρεις, εδώ έχουμε έναν πραγματικό φύλακα – άγγελο, ο οποίος τροχονομεί τις δολοφονίες, τις αυτοκτονίες, τα ατυχήματα, τους απαγχονισμούς. Ε, όχι».
Τον Πολύδωρα, τον έπαιρνε, όμως να πει κάτι παραπάνω. Βουλευτής της αντιπολίτευσης ήταν τότε δεν είναι εύκολο να φάει δάγκωμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια