Η Νικολούλη επιστρέφει....


Με αφορμή το καινούριο βιβλίο της «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου» (εκδόσεις Καστανιώτη), η Αγγελική Νικολούλη ανοίγει τα χαρτιά της...
"Δεν έφτασε ακόμα η στιγμή για να πω τέρμα στον αγώνα για την διαλεύκανση της αλήθειας. Όσο αυξάνει....
η εμπειρία τόσο πιο αποτελεσματική γίνεται η προσφορά", παραδέχεται η δημοσιογράφος-ερευνήτρια.
"Έχω υποστεί πολλά από απειλές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν στάθηκαν ικανές να με σταματήσουν. Όλοι οι άνθρωποι φαίνεται ότι ήρθαμε στη ζωή για κάποιο σκοπό. Εμένα μου έλαχε αυτός και θα τον συνεχίσω", συνεχίζει.
Λειτουργεί ομαδικά στις υποθέσεις της και με την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, αφήνει όμως το ένστικτό της να αποφασίσει κατά περίπτωση ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της. "Το ένστικτο και η εμπειρία έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε δύσκολη αναζήτηση", λέει χαρακτηριστικά.
Αποκαλύπτει επίσης πως αν είχε ακόμη την εκπομπή στην τηλεόραση, θα ασχολιόταν με το θέμα των αυτοκτονιών στην χώρα, που τείνει να πάρει την μορφή πανδημίας, λόγω οικονομικής κρίσης
"Το ζητούμενο δεν είναι να μετράς θύματα αυτοκτονιών, αλλά να εστιάζεις στην πρόληψη τέτοιων θλιβερών καταστάσεων. Όταν ανάψει και πάλι το φως στο τούνελ, αυτή θα είναι ακόμα μια από τις αποστολές του", συνέχισε.
Ό,τι αφορά το κανάλι της Κάντζας και τις φήμες πε΄ρι μεταγραφής της εκεί, δεν δέχτηκε να απαντήσει ανοιχτά. Άλλωστε, όπως η ίδια είπε "Το σωστό είναι όταν ολοκληρώνεται μια συμφωνία τότε να μιλάμε γι αυτή".  

ΠΗΓΗ: www.metrogreece.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια