Σοκ: Έκοψαν το ρεύμα στο άσυλο ανιάτων γιατί δεν πλήρωσαν το χαράτσι!


Αυτός ο μ@λ@κ@ς που πήγε να κόψει το ρεύμα δεν είδε ότι εκεί είναι άσυλο ανιάτων ; Αυτά συμβαίνουν από τότε που η ΔΕΗ έδωσε σε εργολάβους το δικαίωμα να κόβουν το ρεύμα.
Φυσικά προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες  που με μεγάλη τους χαρά κόβουν το ρεύμα οπουδήποτε τους πει το κάθαρμα ο εργολάβος....

Έλεος δε δείχνουν τελικά για κανέναν οι δυσκίνητες δημόσιες υπηρεσίες καθώς εργολάβος της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε κτήριο του Ασύλου Ανιάτων
Στο Άσυλο Ανιατων όπου οι ασθενείς του έχουν να αντιμετωπίσουν τον υποσιτισμό και την έλλειψη φαρμάκου.

Εν μέσω κρίσης και οικονομικών δυσκολιών για όλους, η κυβέρνηση δε διστάζει να δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο ακόμη και σε ανάπηρους. 


Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στον λογαριασμό που έστειλε στα μέσα το Άσυλο Ανιάτων το ηλεκτρικό ρεύμα είναι μόλις 98 ευρώ ενώ τα 600 ευρώ είναι το χαράτσι τα οποία δεν έχουν πληρώσει γιατί απαλλάσεται το άσυλο ως κοινοφελές ίδρυμα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο Iatropedia.gr


Τι απαντάει η ΔΕΗ μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα


"Με αφορμή αναφορές ΜΜΕ που κάνουν λόγω για αποκοπή της ηλεκτροδότησης του Ασύλου Ανιάτων στην περιοχή της Κυψέλης, στην Αττική,  ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι συνεργείο του προέβη στην ενέργεια αυτή για ληξιπρόθεσμες οφειλές ρεύματος.


Η ΔΕΗ ουδέποτε είχε ενημερωθεί πως ο εν λόγω αριθμός παροχής αφορούσε  το «Άσυλο Ανιάτων», καθώς ήταν δηλωμένο σε όνομα ιδιώτη  χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. 


Επισημαίνεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την ηλεκτροδότηση και αφού πρώτα ενημερώθηκε ότι η συγκεκριμένη παροχή ανήκει σε ίδρυμα. 


Η ΔΕΗ ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε και υπενθυμίζει την αναγκαιότητα για υπεύθυνη ενημέρωση των υπηρεσιών της από τους καταναλωτές, ειδικά όταν οι δραστηριότητές τους έχουν κοινωφελή χαρακτήρα". 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια