Επιμένουν οι Αυστριακοί για την προσάρτηση της Ικαρίας


Επιμένουν οι Αυστριακοί για την προσάρτηση της ΙκαρίαςΗ εφημερίδα αναφέρει ότι οι Έλληνες σταματούν τη «διάθεση για επανάσταση των νησιωτών» και πως «γκρεμίστηκαν τα όνειρα των Αυστριακών που περίμεναν την προσάρτηση της Ικαρίας»!


Το τρίτο κατά σειρά προκλητικό....
δημοσίευμα αναφέρει ότι «οι πολιτικοί και οι Έλληνες στην Αυστρία τάσσονται υπέρ μιας (φιλικής) αποδοχής της Ικαρίας, το υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο θέλει να δώσει τέλος», ενώ ο αντιδήμαρχος της Ικαρίας, Γιώργος Κρητικός, φέρεται να επιβεβαιώνει ότι «σε μια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι είναι αδιανόητη η προσχώρηση στην Αυστρία».


Η Heute αποκαλύπτει σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που διενήργησε, ότι το 83% των αναγνωστών της επικροτούν την προσχώρηση του νησιού στη χώρα τους, ενώ και το αντιπολιτευόμενο ακροδεξιό Κόμμα των Ελευθέρων αντέδρασε θετικά στο απαράδεκτο δημοσίευμα.


Η εφημερίδα αναφέρει τέλος, πως η Ελλάδα αντέδρασε με έκπληξη και επίσημα οι αρμόδιοι παραπέμπουν στην προχθεσινή ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στη Βιέννη, αλλά και στη δήλωση του δημάρχου Ικαρίας περί αστειότητας του θέματος.


Πάντως το δημοσίευμα έχει σχολιαστεί αρκετά ειρωνικά από άλλα ξένα Μέσα.
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια