Ποιος κόπανος είχε την φαεινή ιδέα να στείλει την ΑΕΚ στη Ρουμανία και να διασυρθεί ;

Έστειλαν στη Ρουμανία κάτι πιτσιρίκια τους φόρεσαν και την φανέλα της ΑΕΚ και περίμεναν να εκπροσωπήσουν επάξια την ΑΕΚ.
Μα καλά ήσαστε σοβαροί ; Ποιος αποφάσισε να γίνει....
αυτό το φιλικό την δεδομένη στιγμή ; Αλήθεια ποιος καραμήτρος άσχετος έστειλε αυτά τα παιδάκια στη Ρουμανία να διασυρθούν από μια παντελώς άγνωστη ομάδα.
Από την άλλη ακούω ότι ο Βλάχος θέλει να δουλέψει με πιτσιρικάδες πιστεύοντας ότι θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό Παναθηναϊκό Παοκ και γενικά όλες τις ομάδες .


Κε. Βλάχο κάποιος πρέπει να σας πει ότι είστε πια προπονητής της ΑΕΚ και όχι κάποιας ομάδας όπως Ιωνικός Οφη η κάποια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που έχετε συνηθίσει να προπονείται.
Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίξετε με την Ιστορία της ΑΕΚ και φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το σκαλοπάτι στην καριέρα σας που σας έδωσε ο Θωμάς χωρίς να το σκεφτεί.
Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Μαύρου και μακάρι να διαψευσθώ.
Αντικειμενικά να το δούμε σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να είστε προπονητής της ΑΕΚ, γιατί δεν έχετε καμία πετυχημένη καριέρα στο άθλημα .
Ποιες ήταν οι επιτυχίες σας στην προπονητική ; μήπως ο Ιωνικός ; ο Οφη ; Γιαυτό θα πρέπει να είστε ευγνώμων στην ΑΕΚ και όχι όπως όταν ήσασταν παίκτης της ομάδας και την πουλήσατε για να πάτε στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Γεωργαμλή.


Ευχομαι να μπορέσετε να δώσετε στην ΑΕΚ  την ισορροπία που χρειάζεται αυτή τη στιγμή και να την κάνετε ανταγωνιστική όσο μπορεί να είναι με αυτές τις δυσκολίες που έχει η ομάδα αλλά και οι περισσότερες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια